Resor till Sverige

Bo på Hotell Hasselbacken

Hotell Hasselbacken är vackert beläget på Djurgården i Stockholm. Här bor du nära Djurgårdens alla attraktioner som Gröna Lund, Skansen, ABBA The Museum, Vasamuseet och Cirkus.

Prisexempel 77€/person
Läs mer

Skaldjursfest på Birka

Sensommar betyder skaldjurstider hos Birka. Njut av den populära skaldjursbuffén med hummer, räkor, havskräftor, ostron, musslor, skaldjurssoppa, goda röror, såser och mycket, mycket mer. Skaldjursbuffén serveras mellan den 23/8-26/10.

Pris skaldjursbuffé 53€/person
Läs mer

Kryssningar med Birka

Oavsett om du vill ha en 22-timmars minisemester, uppleva nya spännande resmål eller inspireras på en temakryssning hittar du den på Birka. Besök Köpenhamn, Höga Kusten eller något annat spännande resmål. I höst är det också åter dags för Skaldjursfest ombord.

Läs mer

Åk till Kolmården med familjen i sommar

Välkommen till en värld fylld av upplevelser för alla åldrar! Här kan du lära känna lejonen, hälsa på hos aporna och träffa Bamse i Bamses Värld. Vågar du så ta en tur med häftiga Wildfire i nöjesparken.

Prisexempel 354€/2 vuxna + 2 barn (3-12 år)
Läs mer

Besök Furuviksparken - djurparken med tivoli

Gör något kul med barnen, bo på hotell och roa er en heldag på populära Furuviksparken i Gävle. Här finns allt ni behöver för en härlig dag tillsammans; djurpark, tivoli och äventyrsbad.

Prisexempel 232€/2 vuxna + 2 barn (3-12 år)
Läs mer

Åk till fartfyllda Gröna Lund

På Djurgården i Stockholm ligger Gröna Lund fyllt av attraktioner för såväl stor som liten. I år väntar parkens mest hiiisnande och intensiva åktur någonsin, testa "Snake" du också, om du vågar!

Prisexempel 68€ /2 vuxna + 2 barn (3-12 år)
Läs mer

Koppla av på Havsbaden Spa & Resort

Koppla av på nya Havsbaden Spa & Resort i Grisslehamn. Unna dig en skön SPA-upplevelse med behandling, avkoppling i poolen, bastu och god mat. I paketet ingår resa, boende, övernattning, entré till SPA, en 25 min. behandling samt 3-rätters middag.

Prisexempel "Skönare liv" spa-paket 254€/person
Läs mer

Hotellpaket med middag och Stand Up

Varje fredag och lördag bjuder Stockholmsklubben Maffia Comedy Club på en riktig skrattfest på Scandic Malmen. Här kan du se landets hetaste och bästa komiker uppträda i en underhållande Stand Up show. I paketet ingår resa, boende, middag och show.

Prisexempel 107€/person
Läs mer

Hotell i Sverige

Sköna, trevliga och prisvärda hotell för alla smaker. Letar du efter hotell i Sverige för en kortare semester, en affärsresa eller en enkel övernattning? Koppla av och låt oss sköta bokningen!

Prisexempel hotell i Stockholm City 148€/dubbelrum
Läs mer

Mamma Mia! på ABBA The Museum

Besök ABBA The Museum i vår! Upplev känslan av att vara den femte medlemmen i ABBA, se hur du klär i deras legendariska scenkostymer och sjung i Polarstudion. I april öppnar också deras nya utställning "Mamma Mia! Behind the movie magic".

Prisexempel 33€/person
Läs mer

Kokpunkten i Västerås

Hjärtat slår ett hårdare slag när du tar steget ut. Rushen i magen känns direkt på pulsen. Blodet i ådrorna strömmar lika snabbt som vattnet i den brantaste bana du åkt. Det här är det vi kallar badrenalin. På Kokpunkten hittar du flera olika typer av åkattraktioner fördelat på 8 våningar. I paketet ingår resa, boende och entré till badet.

Prisexempel 186€/2 vuxna och 2 barn
Läs mer