Resor till Sverige

Sportlovstips till Stockholm och Uppsala

Sportlovsplaner? Vi har tipsen på roliga aktiviteter! Besök Turbo Extreme Sportzone eller Leos Lekland i Uppsala eller åk till Stockholm och upptäck Cosmonova, Naturhistoriska Riksmuseet eller Fjärilshuset Haga Ocean.

Prisexempel hotell i Uppsala 84.00€/dubbelrum
Läs mer

Kokpunkten i Västerås

Hjärtat slår ett hårdare slag när du tar steget ut. Rushen i magen känns direkt på pulsen. Blodet i ådrorna strömmar lika snabbt som vattnet i den brantaste bana du åkt. Det här är det vi kallar badrenalin. På Kokpunkten hittar du flera olika typer av åkattraktioner fördelat på 8 våningar. I paketet ingår resa, boende och entré till badet.

Prisexempel 186.00€/2 vuxna och 2 barn
Läs mer

Tom Tits Experiment

Naturvetenskap och teknik är kul om någon kan förklara det på rätt sätt. Det är när man får testa på riktigt som man förstår. Välkommen till ett Science Center för hela familjen!

Prisexempel 174.00€/2 vuxna och 2 barn
Läs mer

Kryssningar med Birka

Oavsett om du vill ha en 22-timmars nöjeskryssning, uppleva spännande resmål eller inspireras på en temakryssning hittar du den på Birka. Plocka fram skidorna för Ski Cruise, fira sportlov ombord eller unna dig en härlig spa-kryssning. Bekanta dig också med långkryssningarna 2020.

Läs mer

Koppla av på Havsbaden Spa & Resort

Koppla av på Havsbaden Spa & Resort i Grisslehamn. Unna dig en skön SPA-upplevelse, ta ett avsvalkande dopp i poolen, jut av värmen och utsikten i bastu och avrunda med god mat mot kvällen. I paketet ingår resa, boende, övernattning, entré till SPA samt 3-rätters middag.

Prisexempel "Söndagsmys" spa-paket 95.00€/person
Läs mer

Hotell i Sverige

Sköna, trevliga och prisvärda hotell för alla smaker. Letar du efter hotell i Sverige för en kortare semester, en affärsresa eller en enkel övernattning? Koppla av och låt oss sköta bokningen!

Prisexempel hotell i Stockholm City 148.00€/dubbelrum
Läs mer

With love from Wallmans

Kärleken flöda på Wallmans i Stockholm! Showen är en riktig tiopoängare fullmatad med fantastiska nummer från The Greatest Showman till medryckande Eurovisionbidrag och heta latinotoner.

Läs mer

Hotell Hasselbacken och Abba The Museum

Hotell Hasselbacken är vackert beläget på Djurgården i Stockholm. Med rymliga och bekväma hotellrum, restaurang, bar, och relaxavdelning är det ett perfekt val för en kortsemester i Stockholm. I priset ingår entré till Abba the Museum.

Prisexempel 107.00€/person
Läs mer

Bo på Pensionat Kanalvillan i Älmsta

Oavsett om du är på genomresa eller är på färd att upptäcka Väddö så är detta boendet för dig. Pensionat Kanalvillan är beläget centralt i Älmsta i en anrik och pampig sekelskiftesvilla med Väddö kanal som granne.

Prisexempel 59.00€/person
Läs mer

Glada resor lite närmare dig!

Resor med Williams Buss

Ingen resa är för kort för oss, få är för långa! Williams Buss har bussen som passar dig oavsett om det är en gruppresa med privat buss, mässresa, klassresor, sportresor eller annan typ av resa.