Resor till Sverige

Besök Furuviksparken - djurparken med tivoli

Gör något kul med barnen, bo på hotell och roa er en heldag på populära Furuviksparken i Gävle. Här finns allt ni behöver för en härlig dag tillsammans; djurpark, tivoli och äventyrsbad.

Prisexempel 232€/2 vuxna + 2 barn (3-12 år)
Läs mer

Åk till fartfyllda Gröna Lund

På Djurgården i Stockholm ligger Gröna Lund fyllt av attraktioner för såväl stor som liten. I år väntar parkens mest hiiisnande och intensiva åktur någonsin, testa "Snake" du också, om du vågar!

Prisexempel 68€ /2 vuxna + 2 barn (3-12 år)
Läs mer

Åk till Kolmården med familjen i sommar

Välkommen till en värld fylld av upplevelser för alla åldrar! Här kan du lära känna lejonen, hälsa på hos aporna och träffa Bamse i Bamses Värld. Vågar du så ta en tur med häftiga Wildfire i nöjesparken.

Prisexempel 354€/2 vuxna + 2 barn (3-12 år)
Läs mer

Koppla av på Havsbaden Spa & Resort

Koppla av på nya Havsbaden Spa & Resort i Grisslehamn. Unna dig en skön SPA-upplevelse med behandling, avkoppling i poolen, bastu och god mat. I paketet ingår resa, boende, övernattning, entré till SPA, en 25 min. behandling samt 3-rätters middag.

Prisexempel "Skönare liv" spa-paket 254€/person
Läs mer

Kryssningar med Birka

Oavsett om du vill ha en 22-timmars minisemester med extra allt, uppleva nya spännande resmål på en lite längre kryssning eller inspireras och lära nytt på en temakryssning hittar du den på Birka. Besök Köpenhamn, Höga Kusten eller något annats spännande resmål.

Läs mer

Hotell i Sverige

Sköna, trevliga och prisvärda hotell för alla smaker. Letar du efter hotell i Sverige för en kortare semester, en affärsresa eller en enkel övernattning? Koppla av och låt oss sköta bokningen!

Prisexempel hotell i Stockholm City 161€/dubbelrum
Läs mer

Åk med Williams Buss till Åland Grönskar Kalaset 24 maj

Årets vårigaste helg – Skördefesten på Åland, inleds som vanligt med festen "Kalaset" som i år är en stor och härlig picknick vid Ålands Landsbygdscentrum på Jomala Gård. Temat är något alldeles äggstra bra nämligen ÄGG. Åk med buss enkelt och bekvämt från Mariehamn.

Läs mer

Mamma Mia! på ABBA The Museum

Besök ABBA The Museum i vår! Upplev känslan av att vara den femte medlemmen i ABBA, se hur du klär i deras legendariska scenkostymer och sjung i Polarstudion. I april öppnar också deras nya utställning "Mamma Mia! Behind the movie magic".

Prisexempel 33€/person
Läs mer

Sweet Experience på Haymarket

Lyxa till det för en natt i hotellets fantastiska svit med privat takterrass. Njut av goda Macarons, fin Champagne och ett lyxigt badkit. Pris inkl. resa t/r, en övernattning i svit samt frukost på rummet.

Prisexempel 375€/person
Läs mer

Hotellpaket med middag och Stand Up

Varje fredag och lördag bjuder Stockholmsklubben Maffia Comedy Club på en riktig skrattfest på Scandic Malmen. Här kan du se landets hetaste och bästa komiker uppträda i en underhållande Stand Up show. I paketet ingår resa, boende, middag och show.

Prisexempel 107€/person
Läs mer

Kokpunkten i Västerås

Hjärtat slår ett hårdare slag när du tar steget ut. Rushen i magen känns direkt på pulsen. Blodet i ådrorna strömmar lika snabbt som vattnet i den brantaste bana du åkt. Det här är det vi kallar badrenalin. På Kokpunkten hittar du flera olika typer av åkattraktioner fördelat på 8 våningar. I paketet ingår resa, boende och entré till badet.

Prisexempel 186€/2 vuxna och 2 barn
Läs mer