Resor till Sverige

Kryssningar med Birka

Oavsett om du vill ha en 22-timmars nöjeskryssning, uppleva nya spännande resmål eller inspireras på en temakryssning hittar du den på Birka. Besök tomten i Rovaniemi under jul eller plocka fram skidorna för Ski Cruise.

Läs mer

Kokpunkten i Västerås

Hjärtat slår ett hårdare slag när du tar steget ut. Rushen i magen känns direkt på pulsen. Blodet i ådrorna strömmar lika snabbt som vattnet i den brantaste bana du åkt. Det här är det vi kallar badrenalin. På Kokpunkten hittar du flera olika typer av åkattraktioner fördelat på 8 våningar. I paketet ingår resa, boende och entré till badet.

Prisexempel 186€/2 vuxna och 2 barn
Läs mer

Tom Tits Experiment

Naturvetenskap och teknik är kul om någon kan förklara det på rätt sätt. Det är när man får testa på riktigt som man förstår. Välkommen till ett Science Center för hela familjen!

Prisexempel 174€/2 vuxna och 2 barn
Läs mer

Koppla av på Havsbaden Spa & Resort

Koppla av på nya Havsbaden Spa & Resort i Grisslehamn. Unna dig en skön SPA-upplevelse dopp i poolen, bastu och god mat. I paketet ingår resa, boende, övernattning, entré till SPA samt 3-rätters middag.

Prisexempel "Bara vara" spa-paket 124€/person
Läs mer

Bo på Pensionat Kanalvillan i Älmsta

Oavsett om du är på genomresa eller är på färd att upptäcka Väddö så är detta boendet för dig. Pensionat Kanalvillan är beläget centralt i Älmsta i en anrik och pampig sekelskiftesvilla med Väddö kanal som granne.

Prisexempel 59€/person
Läs mer

En värsting till syster på China Teatern

Nu kommer äntligen feelgood musikalen "En värsting till syster" till Sverige! Det är en gudomligt rapp, rolig och musikalisk komedi, baserad på storsäljande filmen Sister Act från 1992 med Whoopi Goldberg. Musikalen spelas på China Teatern mellan 11/9-14/12.

Läs mer

Häxorna i Eastwick på Cirkus i höst

Denna humoristiska musikal bygger på John Updikes kultfilm med Jack Nicholson, Michelle Pfeiffer, Cher och Susan Sarandon i rollerna. År 2000 hade musikalversionen världspremiär i London. Nu kan du se den på Cirkus med premiär den 19/9!

Läs mer

With love from Wallmans

Under hösten kommer kärleken flöda på Wallmans i Stockholm. Höstens show är en riktig tiopoängare fullmatad med fantastiska nummer från The Greatest Showman till medryckande Eurovisionbidrag och heta latinotoner.

Läs mer

Hotell Hasselbacken och Abba The Museum

Hotell Hasselbacken är vackert beläget på Djurgården i Stockholm. Med rymliga och bekväma hotellrum, restaurang, bar, och relaxavdelning är det ett perfekt val för en kortsemester i Stockholm. I priset ingår entré till Abba the Museum.

Prisexempel 107€/person
Läs mer

Hotell i Sverige

Sköna, trevliga och prisvärda hotell för alla smaker. Letar du efter hotell i Sverige för en kortare semester, en affärsresa eller en enkel övernattning? Koppla av och låt oss sköta bokningen!

Prisexempel hotell i Stockholm City 148€/dubbelrum
Läs mer

Glada resor lite närmare dig!

Resor med Williams Buss

Ingen resa är för kort för oss, få är för långa! Williams Buss har bussen som passar dig oavsett om det är en gruppresa med privat buss, mässresa, klassresor, sportresor eller annan typ av resa.