Äventyrsbadet Fyrishov

Fyrishov i Uppsala är en av Sveriges största arenor för bad- och vattenäventyr. Upplev den tropiska miljön i Äventyrsbadet med vattenrutschbanor, jetström, vattenfall, vattenkanoner och fågelkvitter.

Fyrishovs äventyrsbad är öppet alla dagar året runt. Här kan du bada, lattja, plaska och ha roligt oavsett ålder.

Miljön är tropisk med 32 grader i luften och 30 grader i vattnet. I äventyrsbadet finns två vattenrutschbanor med tidtagning. Den ena är interaktiv med ljud och ljus där du samlar poäng under åket. Äventyrsbadet har också jetströmkanal, vattenfall, en liten grotta att simma in i, fontäner, vattenkanoner och stora vattenleksaker. Bassängen i äventyrsbadet har ett barnvänligt djup från 30 centimeter till 1,2 meter.

Precis intill äventyrsbadet ligger simhallen. Bassängen har de olympiska måtten 50 x 25 meter och här finns alltid banor reserverade för dig som vill motionssimma. Är du modig kan du bege dig upp i hopptornet och om du vill och vågar – hoppa från tian.

När du blir hungrig finns en servering i anslutning till badet. Sommartid kan du sola och bada vid utomhuspoolerna som är omgivna av ett härligt grönområde.

Till Fyrishov hör även Gottsundabadet, beläget i Gottsunda Centrum.

Läs mer på fyrishov.se/
Entrébiljett till Fyrishov köps på plats.

Boka boende i Sverige via oss!

Boka boende i Sverige enkelt och bekvämt via oss. Vi hjälper dig att hitta det rätta hotellet, oavsett om du planerar en helg på tu man hand, en familjesemester eller en affärsresa. Vi samarbetar med Scandic som har det största och bredaste nätverket av hotell på den nordiska marknaden. Välkommen med din förfrågan!