img carte tallrik

Mat och dryck

Inled din resa med att äta i någon av restaurangerna som finns ombord på M/S Eckerö. Våra menyer speglar alltid den aktuella säsongen och vi strävar efter att använda lokala råvaror i så hög utsträckning som möjligt.

Våra restauranger har öppet enligt följande:

Kafé Käringsund
Kafé Käringsund välkomnar dig varje dag på alla avgångar. Under kvällsavgången kan du njuta av varm mat fram till kl. 20.30.

À la carte-restaurang Rospiggen
Rospiggen, vår à la carte-restaurang, håller öppet varje dag på avgången kl. 13.30, 15.00 18.30. Restaurangen är också öppen torsdag till söndag på 20.00-avgången.

Bufférestaurang Bornholm
Bufférestaurang Bornholm har öppet alla dagar. På 08.00-avgången serverar vi en härlig skärgårdsfrukost och på 10.00-avgången kan du njuta av vår brunch. På avgången kl. 13.30, 15.00, 18.30 serveras en delikat buffé med variation efter säsong.

Bistro Byholma
Vår Bistro Byholma välkomnar dig från torsdag till söndag mellan kl. 10.00 och 22.00 (svensk tid). I Bistron serveras grillrätter som hamburgare och ryggbiff.

Observera att alla tider är angivna i lokala tider om inte annat nämns.

Vi ser fram emot att välkomna dig till våra restauranger!

Eckerö Linjens matfilosofi
FRÅN EN GÅRD I NÄRHETEN

Eckerö Linjens matfilosofi

img rospiggen middag

Restaurang Rospiggen

Utsökta menyer, skapade med säsongens råvaror som bas, och ett noggrant utvalt sortiment av viner för att förhöja varje rätt. Vår…

Läs mer
img bornholm middag

Buffé Bornholm

Njut av god mat och en glittrande havsutsikt. I Buffé Bornholm kan du njuta av en dignande buffé med delikatesser från både land…

Läs mer
img rakmacka

Kafé Käringsund och lekrummet

I Kafé Käringsund serveras vällagad husmanskost, räksmörgåsar, grillrätter, bakverk, kaffe och glass. Ät gott och rejält i…

Läs mer
Img bistron awburgare (3)

Bistro Byholma

I Bistro Byholma, en trappa upp från Kafé Käringsund serveras hamburgare och ryggbiff samt kaffe och kalla drycker.

Läs mer