Resor till Sverige

Erbjudande på Havsbaden Spa & Resort i mars och april

Koppla av och hitta sinnesro på nya Havsbaden Spa & Resort i Grisslehamn i höstmörkret. Unna dig en skön SPA-upplevelse med behandlingar, avkoppling i poolen, bastu och god mat. I paketet ingår resa, boende, övernattning, entré till SPA samt 3-rätters middag.

Specialpris! "Bara vara SPA-paket" 98€/person
Läs mer

Mamma Mia! på ABBA The Museum

Besök ABBA The Museum i vår! Upplev känslan av att vara den femte medlemmen i ABBA, se hur du klär i deras legendariska scenkostymer och sjung i Polarstudion. I april öppnar också deras nya utställning "Mamma Mia! Behind the movie magic".

Prisexempel 23€/person
Läs mer

Kryssningar med Birka

Oavsett om du vill ha en 22-timmars minisemester med extra allt, uppleva nya spännande resmål på en lite längre kryssning eller inspireras och lära nytt på en temakryssning hittar du den på Birka.

Läs mer

Kokpunkten i Västerås

Hjärtat slår ett hårdare slag när du tar steget ut. Rushen i magen känns direkt på pulsen. Blodet i ådrorna strömmar lika snabbt som vattnet i den brantaste bana du åkt. Det här är det vi kallar badrenalin. På Kokpunkten hittar du flera olika typer av åkattraktioner fördelat på 8 våningar. I paketet ingår resa, boende och entré till badet.

Prisexempel 186€/2 vuxna och 2 barn
Läs mer

Tom Tits Experiment

Naturvetenskap och teknik är kul om någon kan förklara det på rätt sätt. Det är när man får testa på riktigt som man förstår. Välkommen till ett Science Center för hela familjen!

Prisexempel 178€/2 vuxna och 2 barn
Läs mer

Hotell i Sverige

Sköna, trevliga och prisvärda hotell för alla smaker. Letar du efter hotell i Sverige för en kortare semester, en affärsresa eller en enkel övernattning? Koppla av och låt oss sköta bokningen!

Prisexempel hotell i Stockholm 161€/dubbelrum
Läs mer

Djungelboken The Musical

Följ med till den vilda och exotiska djungeln och möt där de klassiska figurerna Baloo, Bagheera, Kaa och den fruktade Shere´Khan. Medverkande i musikalen är bl.a. Mendez, Gunilla Backman och Tilde Fröling. I paketet ingår resa, boende och musikalbiljett.

Prisexempel 308€/2 vuxna och 1 barn
Läs mer

Se "Så som i himmelen" - bo på Grand Central

En av svensk filmhistorias mest älskade filmer blir nu årets mest efterlängtade musikal på Oscarsteatern! Se musikalen Så som i himmelen pch bo Grand Central. I paketet ingår resa, boende och biljett till musikalen.

Prisexempel torsdag och fredag 155€/person.
Läs mer

Hotellpaket med middag och Stand Up

Varje fredag och lördag bjuder Stockholmsklubben Maffia Comedy Club på en riktig skrattfest på Scandic Malmen. Här kan du se landets hetaste och bästa komiker uppträda i en underhållande Stand Up show. I paketet ingår resa, boende, middag och show.

Prisexempel 107€/person
Läs mer

Sweet Experience på Haymarket

Lyxa till det för en natt i hotellets fantastiska svit med privat takterrass. Njut av goda Macarons, fin Champagne och ett lyxigt badkit. Pris inkl. resa t/r, en övernattning i svit samt frukost på rummet.

Prisexempel 375€/person
Läs mer