Hem Gruppresor Mötesrum ombord
  • img mote varen23
  • img motesrum (1)
  • img motesrum (2)

Mötesrum ombord

Kasta loss från kontoret och ha en inspirerande dag ombord under en dagskryssning till Åland.

Pris från 33.90€ /person.

Våra mötesrum med havsutsikt ger extra krydda åt kreativiteten. Ombord äter du gott, fyndar i taxfreebutik Magasin Märket och kopplar av till den fantastiska havsutsikten.

Att bryta vardagens tristess och ge sig ut på äventyr är något som de flesta av oss drömmer om då och då. Ibland behöver man bara kasta loss från det dagliga kontorslivet och ge sig iväg på något som är både avkopplande och inspirerande. En tur till Åland kan vara precis det du och ditt sällskap behöver för att få en nytändning och en välbehövlig paus från vardagens rutiner.

M/S Eckerö erbjuder en fantastisk möjlighet att uppleva skärgården och Åland på ett avslappnat och underhållande sätt. Båten går från Grisslehamn i Roslagen, och med anslutningsbussar som tar dig bekvämt till och från båten blir hela resan smidig och enkel. Du behöver inte oroa dig för att hitta parkering eller ta dig till hamnen på egen hand – istället kan du bara luta dig tillbaka och njuta av resan.

När du kliver ombord på M/S Eckerö väntar en hel dags äventyr. Ombord finns alla bekvämligheter du kan önska dig, från restauranger och café där du kan njuta av god mat och dryck till butiken där du kan shoppa smycken, kosmetik, drycker och godis. Oavsett om du är ute efter avkoppling och stillhet eller aktiviteter och underhållning, så finns det något för alla ombord!

God och vällagad mat ombord

Vi lägger stor vikt vid att den mat vi serverar i våra restauranger ombord på M/S Eckerö ska erbjuda dig en exceptionell smakupplevelse. Vårt dedikerade team samarbetar nära med lokala producenter och vi strävar efter att använda råvaror som är hemmahörande i vår närregion, närmare bestämt i Roslagen och Åland. Vår meny är alltid anpassad efter säsongens råvaror och tillreds med omsorg. Varje rätt vi skapar ombord är en manifestation av vår passion för matlagning och vårt mål är att ge dig det där extra, kärleksfulla tillagningen som gör varje måltid minnesvärd.

Mötesrum med havsutsikt

Våra mötesrum med havsutsikt är inspirerar både produktiviteten och kreativiten. Havsutsikten är ockås perfekt för att bryta monotoni och stress som kan uppstå under långa arbetsmöten. En kort paus för att titta ut över det vidsträckta havet kan vara uppfriskande och ge deltagarna ny energi och klarhet.

Reseförslag mötespaket:
Buss från Bussplan i Mariehamn
kl. 13.30 M/S Eckerö avgår från Eckerö
Möte ombord 2 timmar
kl. 15.00 Skärgårdsbuffé i bufférestaurangen
kl. 18.00 ankomst till Eckerö
Returresa med buss

I konferensrum Båtsman och Jungman finns modern konferensutrustning som skärm med casting möjlighet, block och pennor. I Styrman finns projektor/PC-kanon, tv, whiteboard, blädderblock, block och pennor. Boka gärna till traktering till konferensrummet.

Önskar du konferensrum båda vägar?
- Styrman (max 12 personer) 44,64 €/enkel väg
- Jungman (max 20 personer) 71,43 €/enkel väg (ej bokningsbar 26/4-31/8 pga. sommarbar)
- Båtsman (max 50 personer) 107,14 €/enkel väg (ej bokningsbar 26/4-31/8 pga. sommarbar)
- Jungman + Båtsman (max 80 personer) 151,79 €/enkel väg (ej bokningsbar 26/4-31/8 pga. sommarbar)

I PRISET INGÅR:

Buss och båtbiljett t/r, buffé och mötesrum enkel väg.