• img hamilton
  • img collectors hotels
  • img collectorshotels (1)

Hotell i Sverige

I PRISEXEMPLET INGÅR:

  • Dubbelrum
  • Frukost

Prisexemplet är beräknat för dubbelrum på Lord Nelson och priset kan variera beroende på tidsperiod.

Prisexempel Lord Nelson 254.00€ /dubbelrum

Fluffiga kuddar, sovmorgon och framdukad frukost. Ta in på hotell och njut av en god natts sömn oberoende om det är på fritiden eller vid jobbresa.

Vi har tipsen på fina, trevliga och prisvärda hotell för alla smaker i Sverige oberoende om det är en affärsresa eller en enkel övernattning.

Vår närmsta huvudstad Stockholm är unik och också en ort med mycket aktiviteter och ett perfekt utgångsläge för att enkelt ta sig vidare till andra destinationer. Visste du att Stockholm är byggt på 14 öar som är sammankopplade av 57 broar? Gamla Stans medeltida gränder och intilliggande modern arkitektur gör Stockholm till både en småstad och en storstad.

Vi hjälper gärna till med att hitta och boka boende i Stockholm, Collector's Hotels kan du enkelt och smidigt boka online. Vi samarbetar ockås med Scandic som har det största och bredaste nätverket av hotell på den nordiska marknaden. Kontakta oss för prisuppgifter och bokning!

Boka Collector's Hotels i Stockholm enkelt online via oss!

The Collector's Hotels består av tre hemtrevliga hotell i hjärtat av Gamla Stan i Stockholm. Till kedjan hör tre hotell av olika storlek och inredningsstil, men vart du än går möts du av en skön atmosfär och fin service. Hotellets ägare har världens i nuläget femte största privata samling av maritima föremål, och hos dem är du omgiven av en fantastisk samling av antikviteter.

Hotell Victory - flaggskeppet som är lite lyxigare med större rum. Här ryms också restauranger, barer och en del av den gamla stadsmuren.

Hotell Lady Hamilton - den vackra kvinnan i sällskapet som härbergerar ett romantiskt och ombonat hotell med en historisk brunn inne på relaxavdelningen.

Hotell Lord Nelson - sjöamiralens eget tillhåll. Ett budgetalternativ som inte prutar på vare sig charm eller hemtrevlighet. Hotellet ligger vid huvudgatan i Gamla Stan i Stockholm och har en fantastisk samling av marina antikviteter.

Boka online här