• img paradoxmuseet (5)
  • img paradoxmuseet (4)
  • img paradoxmuseet (2)
  • img paradoxmuseet (3)
  • img paradoxmuseet (1)

Upplev Paradoxmuseet i Stockholm

Väldens mest paradoxala upplevelse med över 70 häpnadsväckande synvillor och illusioner hittar du vid Hötorget i Stockholm.

En paradox, eller en antinomi, är något som motsäger sig självt, eller går tvärtemot vad man förväntat sig. Det är något som trots vad som verkar vara korrekta tycks säga emot sig självt.

Paradox Museum Stockholm är inte bara ännu en nöjesplats. Med över 70 paradoxbaserade, otroliga utställningsföremål, erbjuds fler upplevelser som ställer till det för din hjärna och lurar dina ögon.

Du kommer att få lära dig allt om den spännande vetenskapen bakom alla dessa paradoxer, ha superkul, och ta så otroliga bilder att dina vänner inte kommer tro att det är på riktigt.

Paradox Museum Stockholm är något för alla åldrar, och något du bara måste uppleva. Det är en plats som förvränger det som är verkligt och som får dig att ifrågasätta dina egna upplevelser och sinnen och tvingar dig att tänka om!

Paradox Museet ligger vid Hötorget i centrala Stockholm.

Läs mer på köp din entrébiljett på www.paradoxmuseumstockholm.com

Boka boende i Sverige via oss!

Sköna, trevliga och prisvärda hotell för alla smaker. Vi hjälper dig att hitta ett hotell som passar för just ditt sällskap. Du får förmånligare båtbiljetter då du bokar boende genom oss.