• img havsbaden
  • img havsbaden rum
  • img havsbaden pool

Koppla av på Havsbaden Spa & Resort

Koppla av på Havsbaden Spa & Resort i Grisslehamn.

Koppla av och ta ett dopp i någon av anläggningens 13 pooler, testa ångbastun, torrbastun, aromabastun eller ljusterapibastun. Njut av en härligt lång brunch, afternoon tea eller sitt ner i mysiga restaurangen Gastro eller Pescaria Alberto då kvällen kommer emot.

Redan 1903 tog hotellet sina första andetag, det va grunden till vad som skulle komma att bli anrika Hotell Havsbaden. Sedan dess har det hänt mycket innanför hotellets väggar, och nu, mer är 100 år senare är Hotell Havsbaden öppet pånytt. Idag har Havsbaden inte bara blivit ett hotell med ett SPA, utan en hel destination, en helt ny upplevelse, något man knappt kan drömma om.

I SPA-anläggningen finns 13 pooler och badkonstellationer. Ångbastu, torrbastu, aromabastu, ljusterapibastu. Här finns en SPA-bar, behandlingsrum och skapelsen ”Velvet”, en spa-och basturitual. När du har gått SPA-ritualen i Velvet kommer du att vara len som sammet.

Utomhus finns också två pooler, varav den ena är igång året runt och konstant håller en temperatur på 38°C. Vänligen observera att det är 15 års åldersgräns på SPA. Utomhusbassängen på innergården har ingen åldersgräns.

I anslutning till SPA finns också ett komplett gym som ingår om du bor på Havsbaden.

Bara boende med frukost

Vet du om att du också kan boka bara boende med frukost? Oavsett om du är på affärsresa eller bara behöver boende för en natt i närheten av Grisslehamn så är Hotell Havsbaden ett trevligt alternativ. Prisuppgifter på begäran.

Bara Vara-paket

Precis som det låter, nu är det "bara atta vara". Njut av dagen lite extra och unna dig en skön spa-semester på Hotell Havsbaden i Grisslehamn. Känn stressen rinna av dig.

Prisexempel Bara Vara 167 €/person

I bara-vara ingår: Personbiljett med Eckerö Linjen från Eckerö till Grisslehamn t/r, del i dubbelrum inklusive frukost, morgonrock och tofflor, entré till SPA-anläggningen och en 3-rätters middag. Prisexemplet gäller lördagar.

Söndagsmys-paket

En twist på Bara Vara paketet. Enda skillnaden - mycket bättre pris. Förläng helgen och bjud dig själv på en skön start på veckan – en minisemester på spa-hotellet Havsbaden. Gäller från söndag till måndag.

Prisexempel Söndagsmys 98 €/person

I söndagsmys ingår: Personbiljett med Eckerö Linjen från Eckerö till Grisslehamn t/r, del i dubbelrum inklusive frukost, morgonrock och tofflor, entré till SPA-anläggningen och en 3-rätters middag.