funplays-2069-1-1024x682

Funplays i Uppsala

Boka in en heldag med familjen och utforska en hel värld av busigt kul. Boka båtresa och boende enkelt genom oss.

Hos Funplays - Family Activity Centre uppmuntras du till rörelse genom lek och en massa bus! Här finns ett stort utbud av aktiviteter för alla åldrar.

Funplays - Family Activity Centre, tidigare Busfabriken, har ett stort utbud av aktiviteter för de allra yngsta upp till de allra äldsta. Boka en heldag med familjen eller vännerna och utforska en hel busig värld. Det bästa med Busfabriken är att du dessutom får stanna hela dagen.
I centret finns tunnlar, studsmattor, bollhav, klätterställningar och massor med andra roligheter.

Ta en paus i café där du kan man sitta ner och ta det lugnt med en kopp kaffe från Espresso House eller äta en god hamburgare, kebab, pannkakor eller en fräsch sallad. Anjut både fika, lunch och middag här.

Lekcentret öppnade 2006 som Busfabriken för att skapa en mötesplats för familjer med fokus på lek, rörelse, träning och glädje för hela familjen i en trygg och ren miljö. Enligt undersökningar ser forskare massor av fördelar med barn i rörelse, vilket är just vad vBusfabriken uppmanar till. Busfabriken bytte namn under våren 2023 till Funplays - Family Activity Centre.

Läs mer på köp din entrébiljett på www.funplays.se

Boka boende i Sverige via oss!

Boka boende i Sverige enkelt och bekvämt via oss. Vi hjälper dig att hitta det rätta hotellet, oavsett om du planerar en helg på tu man hand, en familjesemester eller en affärsresa. Vi samarbetar med Scandic som har det största och bredaste nätverket av hotell på den nordiska marknaden. Välkommen med din förfrågan!