• img aventyrsmuseet
  • img aventyrsmuseet snigel

Besök Upplevelsemuseet i Stockholm

Välkommen till ett annorlunda museum! Prova att doppa fingret i flytande metall, håll i en afrikansk jättesnigel eller upplev doften av en riktigt arg skunk.

Som namnet säger, är detta museet för dig som vill uppleva häftiga saker. Saker ska inte bara tittas på och läsas om – de ska upplevas i verkligheten.

Ställ dig på en indisk fotspikmatta och se om du är lika tålig som en hinduisk asket, håll i ett tandfossil från Megalodon och T-Rex eller kän den vassa klon från en Velociraptor, smaka på mat från andra kulturer så som mjölmaskar eller friterade syrsor.

På museet får du testa på både roliga och lite galna saker. Här kan du lukta djurrikets värsta doft, skaka skallran på en skallerorm eller ställ dig på ett äkta strutsägg. Du kan också utmana din höjdrädsla i Virituel Reality eller provsmaka spännande godisar från hela världen. Museet har öppet 7 dagar i veckan och passar alla åldrar. Det är ett perfekt utflyktsmål för klassen, företaget eller bara med familjen.

Upplevelsemuseet är beläget under entrén till Tele2 Arena, mittemot nöjescentret Tolv Stockholm.

Läs mer och boka på www.upplevelsemuseet.se

Boka boende i Sverige via oss!

Sköna, trevliga och prisvärda hotell för alla smaker. Vi hjälper dig att hitta ett hotell som passar för just ditt sällskap. Du får också förmånligare båtbiljetter då du bokar boende genom oss.