• img tom-tits-experiment-stora-schackspelet
  • img tom-tit-experiment-tjejer-springer
  • img tom-tits-experiment-dotter-mamma-cycklar

Utforska Tom Tits Experiment

Välkommen till Sveriges första och största science center – en spännande och kreativ plats där naturvetenskap och teknik står i centrum. Med över 400 experiment och aktiviteter finns här något för alla åldrar och intressen.

På Tom Tits aktiveras många sinnen samtidigt och en stor del av upplevelsen är fysisk, där du verkligen får känna på experimenten genom att snurra, hoppa och tänka.

Tom Tits är resmålet för dig som älskar att utforska och upptäcka. Genom lek kan du få en djupare förståelse för både naturvetenskap och teknik. Vi bjuder in dig till en plats där du kan testa dina egna idéer, utforska mysterier både i sinnet och i kroppen, samt utmana dig själv och andra i att förstå hur världen fungerar.

Utställningarna är utformade för att vara både pedagogiska och engagerande samtidigt som de skapar glädje och skratt. Alla experiment är öppna för dig att prova på, oavsett din ålder eller förkunskaper. Många av upplevelserna engagerar flera av dina sinnen och en del experiment får du helt enkelt uppleva genom att snurra, hoppa eller studsa. Du är fri att testa experimenten i vilken ordning du vill. På varje våningsplan finns skärmar som visar dagens program så att du kan planera din upptäcktsresa på bästa sätt.

Boka boende i Sverige via oss!

Boka boende i Sverige enkelt och bekvämt via oss. Vi hjälper dig att hitta det rätta hotellet, oavsett om du planerar en helg på tu man hand, en familjesemester eller en affärsresa. Vi samarbetar med Scandic som har det största och bredaste nätverket av hotell på den nordiska marknaden. Välkommen med din förfrågan!