img husvagn grisslehamn

Förmånliga avgångar för hubilar till Sverige

Bara två timmars båtresa bort väntar ljuvliga Roslagen, en lugn och vacker idyll. I Roslagen och övriga Sverige finns många trevliga campingplatser som erbjuder en härlig upplevelse.
Husbil/husvagn från 80.50€ /enkel väg

Från de djupa skogarna i Småland och de majestätiska fjällen i Lappland till de pittoreska skärgårdarna längs kusten, finns det otaliga campingplatser att välja mellan.

Runtom i hela Sverige finns det många välutrustade campingplatser som erbjuder en mängd bekvämligheter, inklusive duschar, kök och ibland även aktiviteter för barn. Dessa platser är ofta strategiskt belägna nära vandringsleder, cykelvägar och andra sevärdheter, vilket gör det enkelt att kombinera camping med en rad olika friluftsaktiviteter.

För en bekväm semester, boka Eckerö Linjens förmånliga platser för husbilar och husvagnar. I onlinebokningen kan du snabbt säkra en plats och fokusera på att njuta av din semester oavsett om du vill utforska västkusten, de djupa skogarna i ellersta Sverige eller de majestätiska fjällen i norr finns det campingplats som passar alla smaker och preferenser. Så boka din färjebiljett resan idag för att säkra din plats inför semesterns äventyr.

Husbil/bil+husvagn från 80,50 €/enkel resa

Priserna varierar beroende på avgångstid och dag. Under sommarperioden 1/6–31/8 är priset mellan 80,50 € och 161 €/enkel resa, beroende på avgång. Under perioden 1/9 2024–6/1 2025 är priset mellan 61,50 € och 80,50 €/enkel resa. Det är förmånligast att resa på 08.00 och 20.00-avgångarna. Se aktuellt pris i varukorgen då du bokar online eller kontakta vår telefonbokning.

img huvudbild juni-augusti

Taxfree

Dofter, smycken, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår taxfreebutik. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda…

Läs mer
img mseckero carte

Ät gott ombord på M/S Eckerö

Att skapa goda matupplevelser omfattar allt från val av råvaror till trivseln i våra restauranger. Det kan våra kockar och de gör…

Ät gott på m/s eckerö
img kryssningavardarna pa dack bla

Nöje och artister

Nöjeskryssa och njut av underbara live-musik alla dagar i veckan! Våra kryssningsvärdar och gästmusiker håller stämningen i…

Läs mer