• img julbord toner
  • web eckero linjen matfoto - julbord 130mm 026
  • web eckero linjen matfoto - julbord 130mm 003
  • web eckero linjen matfoto - julbord 130mm 009
  • web eckero linjen matfoto - julbord 130mm 012
  • web eckero linjen matfoto - julbord 130mm 008
  • web eckero linjen matfoto - julbord 130mm 016
  • web eckero linjen matfoto - julbord 130mm 018
  • web eckero linjen matfoto - julbord 130mm 022
  • web eckero linjen matfoto - julbord 130mm 025

Stort julbord

Julen är mångas favorithögtid på året och då är det dags för vårt stora, klassiska julbord med alla svenska och åländska delikatesser. Sillar läggs in och smakas av, julskinkan tillagas i perfekt temperatur och alla rätter läggs upp på ett smakfullt sätt. Njut av vårt stora julbord som serveras mellan den 15 november och 23 december 2024.
Webbpris 36.61€ /person
dish

Stort Julbord

Se alla rätter som serveras på julbord

Klicka här
dish

Julbrunch

Se alla rätter som serveras på julbrunchen

Klicka här

Julen är en tid fylld av värme, glädje och gemenskap. Och vad vore julen utan det magnifika julbordet? Låt oss ta med dig på en smakfull resa där traditionella smaker och festliga kulinariska överraskningar möts.

Vår julbuffé är inget mindre än en fest för dina smaklökar. Våra duktiga kockar har satt samman en meny av traditionella favoriter och moderna twistar. Låt dig frestas av saftig julskinka, perfekt stekta köttbullar, läckra sillar och självklart finns något gott från dessertbordet som avslutning.

Från åländsk julkorv till prinskorv från Roslagen

Några av de åländska delikatesser som tar plats på julbordet är julkorv, köttbullar och rullsylta från Dahlmans, inlagd strömming från Leif och Gerd Bergman och svartbröd från Ålandsbagarn. Från Roslagen hittar du bland annat prinskorv från Stabbykorv, Bröderna Linussons kalvsylta samt gravad och varmrökt lax från Roslagsfisk. Julskinkan kommer från Sandby Gård i norra Roslagen.

Men det finns flera fördelar med en julbordskryssning – bortom alla delikatesser. Du får mycket på en och samma gång. En skön dagsutflykt, ett stort julbord med havsutsikt och möjlighet att shoppa julklapparna ombord. Dessutom kan du åka över dagen och är hemma igen till kvällen – det är bekvämt.

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, det stora julbordet serveras 15/11-23/12 på 13.30, 15.00 och 18.30-avgången samt på 10.00-avgången på lördagar. Många gånger är det en konst i sig att äta julbord – åtminstone för dig som vill hinna njuta av alla delikatesser innan mättnaden slår till.

Webbpris julbord 36,61 €
Ordinarie pris 39,29 €

Barn har förmånen att avnjuta sina måltider till ett förmånligare pris. För att säkra en plats åt barn, oavsett ålder, krävs en förbokning i restaurangen. Måltider ombord kan enkelt bokas online till webbpris eller per telefon till ordinarie pris fram till dagen innan avfärd. Du kan även köpa din måltid ombord till ordinarie pris, förutsatt att det finns tillgänglighet i restaurangen. Notera vänligen att dryck till måltiden inte inkluderas i priset utan beställs och betalas på plats.

Är ni ett sällskap på 10 personer eller flera?
För grupper är det extra förmånligt i buffén. För prisinformation och bokning ring 0175-258 00/tryck 3 (Sverige) eller 018-28300 (Åland).

Julbrunch på 10.00-avgången

Den vanliga brunchen har fått inslag av jul och på buffén hittar du bl.a. skinka och andra traditionella julrätter i mindre tappning. Den härliga julbrunchen i Buffé Bornholm serveras på 10.00-avgången söndag- fredag t.o.m. den 22 december. På lördagar serveras det julbord på 10.00-avgången.

Webbpris julbrunch 22,32 €
Ordinarie pris 24,11 €

Barn äter till ett förmånligare pris, se priser här.

img huvudbild juni-augusti

Taxfree

Dofter, smycken, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår taxfreebutik. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda…

Läs mer
img nyarslax

Festlig nyårsbuffé

Den 31 december dukar vi upp en stor och festlig nyårsbuffé med lyxig hummersallad, rökt hjortsteksrulle med färskost, kalvfilé…

Webbpris 44.20€ person
Läs mer
img kryssningavardarna pa dack bla

Nöje och artister

Nöjeskryssa och njut av underbara live-musik alla dagar i veckan! Våra kryssningsvärdar och gästmusiker håller stämningen i…

Läs mer