Stort julbord

Julen är mångas favorithögtid på året och då är det dags för vårt stora, klassiska julbord med alla svenska och åländska delikatesser. Sillar läggs in och smakas av, julskinkan tillagas i perfekt temperatur och alla rätter läggs upp på ett smakfullt sätt. Njut av vårt stora julbord som serveras mellan den 18 november och 23 december 2022.
Dagskryssning t/r + julbord från 34.11€ /person
dish

Stort Julbord

Se alla rätter som serveras på julbord

Klicka här

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, det stora julbordet serveras 18/11-23/12 2022 på 13.30, 15.00 och 18.30-avgången samt på 10.00-avgången på lördagar. Många gånger är det en konst i sig att äta julbord – åtminstone för dig som vill hinna njuta av alla delikatesser innan mättnaden slår till.

Från åländsk julkorv till prinskorv från Roslagen
Några av de åländska delikatesser som tar plats på julbordet är julkorv, köttbullar och rullsylta från Dahlmans, inlagd strömming från Bergmans fisk och svartbröd från Ålandsbagarn. Från Roslagen hittar du bland annat prinskorv från Roslagskött, laxmousse från Fogdölax, Bröderna Linussons kalvsylta samt gravad och varmrökt lax från Roslagsfisk. Julskinkan kommer från Sandby Gård i norra Roslagen.

Men det finns flera fördelar med en julbordskryssning – bortom alla delikatesser. Du får mycket på en och samma gång. En skön dagsutflykt, ett stort julbord med havsutsikt och möjlighet att shoppa julklapparna ombord. Dessutom kan du åka över dagen och är hemma igen till kvällen – det är bekvämt.

Julbrunch på 10.00-avgången

Den vanliga brunchen har fått inslag av jul och på buffén hittar du bl.a. skinka och andra traditionella julrätter i mindre tappning. Den härliga julbrunchen i Buffé Bornholm serveras på 10.00-avgången t.o.m. den 23/12, ej lördagar (då serveras julbord på 10.00-avgången).

Webbpris julbrunch 21,50 €
Ordinarie pris 23,36 €

Julbordskampanj!

Dagskryssning t/r + julbord webbpris 34,11 €
Du får båtbiljetten t/r på köpet vid webbokning av dagskryssningar med julbord. Erbjudandet gäller söndag till torsdag.

Webbpris julbord 34,11 €
Ordinarie pris 35,98 €

Dagskryssning t/r webbpris 12 €
Ordinarie pris 14 €

Barn äter till ett förmånligare pris, se priser här. Observera att plats för barn oavsett ålder ska bokas i restaurangen. Måltider ombord kan bokas online (till webbpris) och per telefon (till ordinarie pris) fram till dagen innan avresa. Du kan också köpa din måltid till ordinarie pris ombord i mån av plats i restaurangen.

Är ni ett sällskap på 10 personer eller flera?
För grupper är det extra förmånligt i buffén. För prisinformation och bokning ring 0175-258 00/tryck 3 (Sverige) eller 018-28300 (Åland).

Julshow med Perfect Mix

Under fem härliga tisdagar kan du njuta av en gnistrande julshow av Perfekt Mix i Klubb Kuling. De bjuder på en fartfylld show med både traditionella julsånger och medryckande jul-pop. Perfect Mix underhåller den 22/11, 29/11, 6/12 ,13/12 och 20/12 kl. 11.30, 13.30, 16.30 och 17.30. Se nöjesprogrammet här

img taxfree solveig

Taxfree

Dofter, smycken, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår taxfreebutik. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda…

Läs mer
img nyarslax

Festlig nyårsbuffé

Den 31 december dukar vi upp en stor och festlig nyårsbuffé med lyxig hummersallad, rökt hjortsteksrulle med färskost, laxmousse,…

Läs mer
img kryssningsvardar lellejampa

Mycket nöje ombord

På Ålands hav bjuds du på underbara toner alla dagar i veckan av våra kryssningsvärdar, gästartister som trubadurer och liveband…

Läs mer