• img sill skargardsbord
  • img skargardsbord tallrik
  • img bornholm parvidfonster

Stort skärgårdsbord

Vårt omtyckta skärgårdsbord står uppdukat 26/1-21/3 med massor av svenska och åländska delikatesser som gräddlax, sillar, svartbröd, kallskuret, korv från Musko Rökeri och mycket annat.
dish

Skärgårdsbord

Se alla rätter som serveras på skärgårdsbordet

Klicka här

Det skall vara gott och vällagat, men också en visuell fest för sinnena. På vårt skärgårdsbord presenterar vi en härlig mix av läckerheter från Roslagen och Åland. Från olika sorters sill till krämig gräddlax, smakfull gubbröra, Musko korv med sin distinkta karaktär, getostgratinerade rödbetor som bjuder på en perfekt balans av smaker, kalvrostbiff och en mängd andra utsökta rätter.

Och när det är dags för sötsaker kommer vårt efterrättsbord inte att göra dig besviken. Du hittar bland annat en välfylld ostbricka med en rad spännande ostar, Ålandspannkaka med sviskonkräm, delikata tårtor och glass som avslutning på en fantastisk måltid.

Skärgårdsbordet serveras 26/1-21/3 samt 2/4-31/5 2024.

Webbpris skärgårdsbord 315:–
Ordinarie pris 345:–

Barn har förmånen att avnjuta sina måltider till ett förmånligare pris. För att säkra en plats åt barn, oavsett ålder, krävs en förbokning i restaurangen. Måltider ombord kan enkelt bokas online till webbpris eller per telefon till ordinarie pris fram till dagen innan avfärd. Du kan även köpa din måltid ombord till ordinarie pris, förutsatt att det finns tillgänglighet i restaurangen. Notera vänligen att dryck till måltiden inte inkluderas i priset utan beställs och betalas på plats.


Är ni ett sällskap på 10 personer eller flera?
För grupper är det extra förmånligt i buffén. För prisinformation och bokning ring 0175-258 00/tryck 3 (Sverige) eller 018-28300 (Åland).

img taxfree samlingsbild nov-dec

Taxfree

Dofter, smycken, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår taxfreebutik. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda…

Läs mer
img lelleochjampa jul

Nöje och artister

Nöjeskryssa och njut av underbara live-musik alla dagar i veckan! Våra kryssningsvärdar och gästmusiker håller stämningen i…

Läs mer