• img sill skargardsbord
  • img skargardsbord
  • img bornholm parvidfonster

Stort skärgårdsbord

Vårt omtyckta skärgårdsbord står uppdukat med massor av svenska och åländska delikatesser som gräddlax, sillar, svartbröd, kallskuret, korv från Musko Rökeri och mycket annat.
Webbpris 25.98€ /person

Det ska vara gott och vällagat, men nog så viktigt är att maten även är en njutning för ögat. På skärgårdsbordet dukar vi upp delikatesser från Roslagen och Åland. Njut av sillar, gräddlax, gubbröra, rom med crème fraîche och lök, Musko korv, BBQ revbensspjäll och mängder av andra läckra rätter. På efterrättsbordet hittar du bl.a. ostbricka, tårtor och glass.

Skärgårdsbordet serveras i bufférestaurang Bornholm den 19/4–22/9 på 13.30, 15.00 och 18.30-avgången.

Webbpris Skärgårdsbord 265:– (ordinarie pris 285:–)
Priser i euro: webbpris 25,98 €, ordinarie pris 27,94 €

Barn äter till ett förmånligare pris, se priser här. Observera att plats för barn oavsett ålder bör bokas i restaurangen. Måltider ombord kan bokas online (till webbpris) och per telefon (till ordinarie pris) fram till dagen innan avresa. Du kan också köpa din måltid till ordinarie pris ombord i mån av plats i restaurangen.

Är ni ett sällskap på 10 personer eller flera?
För grupper är det extra förmånligt i buffén. För prisinformation och bokning ring 0175-258 00/tryck 3 (Sverige) eller 018-28300 (Åland).

img taxfree solveig

Taxfree

Dofter, smycken, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår taxfreebutik. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda…

Läs mer
img viltbord

Stort viltbord

Höstens populära viltbord ombord på M/S Eckerö står uppdukat 23/9–17/11 2022. Njut av alla goda rätter som våra kockar skapat av…

Webbpris 34.31€ /person
Läs mer
img kryssningsvardar alla

Mycket nöje ombord

Mycket nöje på Ålands hav! Partyband och vår kryssningsvärd underhåller med livemusik i Klubb Kuling.

Läs mer