• img sill skargardsbord
  • img skargardsbord tallrik
  • img bornholm parvidfonster

Stort skärgårdsbord

Vårt omtyckta skärgårdsbord står uppdukat med massor av svenska och åländska delikatesser som gräddlax, sillar, svartbröd, kallskuret, korv från Musko Rökeri och mycket annat.
dish

Skärgårdsbord

Se alla rätter som serveras på skärgårdsbordet

Klicka här

Det ska vara gott och vällagat, men nog så viktigt är att maten även är en njutning för ögat. På skärgårdsbordet dukar vi upp delikatesser från Roslagen och Åland. Njut av olika sillar, gräddlax, gubbröra, Musko korv, getostgratinerade rödbetor, kalvrostbiff och mycket annat gott. På efterrättsbordet hittar du bl.a. ostbricka, Ålandspannkaka, tårtor och glass. Skärgårdsbordet serveras 24/2-30/3 samt 11/4-24/8.

Kampanj! Buss + båt t/r + skärgårdsbord 285:–

Boka vårt fantastiska erbjudande där vi bjuder på buss och båt t/r då du bokad skärgårdsbord på webben. Erbjudandet gäller vid webbokning av dagskryssning söndag - fredag t.o.m. den 30/3.

(Ordinarie pris skärgårdsbord 305:–, ordinarie pris buss + båt t/r 160:–)

Barn äter till ett förmånligare pris, se priser här. Observera att plats för barn oavsett ålder ska bokas i restaurangen. Måltider ombord kan bokas online (till webbpris) och per telefon (till ordinarie pris) fram till dagen innan avresa. Du kan också köpa din måltid till ordinarie pris ombord i mån av plats i restaurangen.

Är ni ett sällskap på 10 personer eller flera?
För grupper är det extra förmånligt i buffén. För prisinformation och bokning ring 0175-258 00/tryck 3 (Sverige) eller 018-28300 (Åland).

img taxfree solveig

Taxfree

Dofter, smycken, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår taxfreebutik. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda…

Läs mer
img buffen victoria

Buffé Bornholm

Njut av god mat och en glittrande havsutsikt. I Buffé Bornholm kan du njuta av en dignande buffé med delikatesser från både land…

Läs mer
img kryssningsvardar lellejampa

Mycket nöje ombord

På Ålands hav bjuds du på underbara toner alla dagar i veckan av våra kryssningsvärdar, gästartister som trubadurer och liveband…

Läs mer