img eckero arskort

Köp Eckerö Linjen årskort online

Eckerö Linjens årskort lönar sig för dig som reser ofta! Vi har årskort för personbiljett + buss samt bil + personbiljetter. Med ett årskort reser du fritt så mycket du vill.
Årskort bil + alla passagerare 160.00€ 

Välj det årskortet som passar dig bäst och res så ofta du vill med Eckerö Linjen. Årskortet för personbil innefattar även alla passagerare i bilen (1-9 personer) så du tjänar in årskortet redan efter några resor. Årskortet för bil gäller också för MC.

Köp ditt digitala årskort online!
Logga in på ditt kundkonto, klicka dig vidare till "Mitt kundkonto" och klicka på "Köp kort". Om du inte har en kundkonto kan du enkelt skapa ett konto på vår hemsida eller hos våra kontor i Mariehamn, Berghamn eller Grisslehamn. Efter slutfört köp registreras årskortet automatiskt på din profil och du erhåller din rabatt vid bokning. Kom ihåg att logga in på din profil i samband med bokning.

Observera att årskortet är personligt och innehavaren måste alltid vara med på resan. Årskortet gäller i 13 månader från registreringsdatum.

Logga in
Skapa kundkonto

Årskort

Priserna anges i EURO

ÅRSKORT PRIS t.o.m. 31/10 2023 EUR
Person (buss + båt, alla linjer i Sverige) 82,00
Personbil + alla i bilen (max 9 personer)/MC 160,00

Har du årskort för bil får du 50 % rabatt på priset för bil med släpvagn. Du kan också nyttja ditt årskort för bil om du reser med cykel eller mc. Årskortet är giltigt i 13 månader från registreringsdatum. Årskortet är digitalt och registreras på ett personligt kundnummer och kan köpas online eller hos Eckerö Linjen i Mariehamn, Berghamn eller Grisslehamn. Observera att årskortet är personligt och innehavaren måste alltid vara med på resan.

Eckerö Linjens årskort för buss (i Sverige) + båt gäller inte för bussen mellan Mariehamn-Eckerö och v/v.

img taxfree solveig

Taxfree

Dofter, smycken, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår taxfreebutik. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda…

Läs mer
Karta uppdaterad 2022

Tidtabell och rutt

Vilken tid passar det dig att åka på en kryssning eller reguljärresa? Här kan du se Eckerö Linjens tidtabell samt övrig info om…

Läs mer
img Ms-Eckero solnedgang vinter

Priser

Åker du buss till båten, går ombord eller tar bilen med? Här kan du se alla våra biljettpriser.

Läs mer