img brunch

Brunchbuffé

Inled dagen på bästa sätt och njut av en lång brunch med bästa utsikten. Brunch serveras på 10.00-avgången från Grisslehamn.
Webbpris  18.30€ /person
dish

Brunch

Se alla rätter som serveras på brunchen

Klicka här

Vem kan motstå en lång och välsmakande brunch med en enastående havsutsikt? Kliv ombord på 10.00-avgången från Grisslehamn och avnjut en underbar brunch i bufférestaurang Bornholm.

Vår brunchbuffé har något för alla smaker - från crêpes fyllda med blåbär till kallskuret kött, en variation av ostar, krämig äggröra, knaperstekt bacon och mycket mer. Glöm inte att prova någon av ÅCA, Ålands mejeriets, fantastiska yoghurter till din måltid.

Även på bunchen återspeglas vårt arbete med småskaliga producenter från både Roslagen och Åland. Vi är måna om råvaran och väljer främst ingredienser från närregionen. Mer om vår matfilosofi och hur vi jobbar med råvaror kan du läsa här.

Brunchbuffé 225:–/person vid webbokning
Ordinarie pris ombord 255:–
(brunch webbpris 20,09 €, ordinarie pris 22,77 €)

Barn har förmånen att avnjuta sina måltider till ett förmånligare pris. För att säkra en plats åt barn, oavsett ålder, krävs en förbokning i restaurangen. Måltider ombord kan enkelt bokas online till webbpris eller per telefon till ordinarie pris fram till dagen innan avfärd. Du kan även köpa din måltid ombord till ordinarie pris, förutsatt att det finns tillgänglighet i restaurangen.

img rakmacka

Kafé Käringsund och lekrummet

I Kafé Käringsund serveras vällagad husmanskost, räksmörgåsar, bakverk, kaffe och glass. Ät gott och rejält i trivsam miljö.

Läs mer
img eckero bornholm mat

Buffé Bornholm

Njut av god mat och en glittrande havsutsikt. I Buffé Bornholm kan du njuta av en dignande buffé med delikatesser från både land…

Läs mer
img rospiggen kott

À la carte restaurang Rospiggen

Utsökta menyer, skapade med säsongens råvaror som bas, och ett noggrant utvalt sortiment av viner för att förhöja varje rätt. Vår…

Läs mer