M/S Eckerö trafikerar enligt ordinarie tidtabell och fr.o.m. den 18/6 startade vi upp vår anslutningsbusstrafik igen. För aktuell information gällande resande under pandemin,klicka här!
img brunch

Brunch

Inled dagen på bästa sätt och njut av en lång brunch med bästa utsikten. Brunch serveras på 10.00-avgången från Grisslehamn fr.o.m. den 18/6.
Webbpris brunch 17.65€ /person

Vem drömmer inte om en lång brunch med bästa utsikten? På 10.00-avgången från Grisslehamn kan du njuta av en härlig brunch i Restaurang Bornholm med massor av godsaker. Crêpes med blåbärsfyllning, kallskuret, olika ostar, krämig äggröra och mycket annar. Passa också på att testa någon av ÅCA, Ålands mejeriets, goda yoghurt. Avsluta med Ålandspannakaka.

Vi är väldigt måna om våra lokala producenter och är glada att kunna servera god och vällagad mat gjord på råvaror från Roslagen och Åland. Mer om vår matfilosofi och hur vi jobbar med råvaror kan du läsa här.

Njut av att sitta ner i lugn och ro och avnjuta en god brunch med härlig havsutsikt. Brunchen serveras 18/6-18/11 på 10.00-avgånger, ej lördagar under perioden 24/9-18/11. Mellan den 19/11-23/12 (ej lördagar) serveras en julbrunch, läs mer om den här

Brunchbuffé 180:–/person vid webbokning
Ordinarie pris 200:– Barn 0-11 år äter för halva priset.

Av omtanke!
Vi är måna om att du som gäst ska kunna njuta av vår brunch i Bufférestaurang Bornholm och därför har vi vidtagit en mängd åtgärder för att göra det tryggt och säkert även i buffén. Vi har minskat antalet platser i buffén till mindre än 50 % av normal kapacitet. För att förebygga trängsel och minska risken för spridning av Covid-19 får man sitta max 4 personer vid samma bord. Är man ett sällskap på över 4 personer kommer gruppen att delas upp på flera bord. Vi öppnar restaurangen 10 minuter före avgång och släpper in ett mindre antal gäster i gången. Vi har handdesinficeringsmedel vid restaurangentrén och i början av varje buffélinje. Engångshandskar finns tillgängliga och ska användas då man tar mat från buffén. Vi har skyddande plexiglas över buffén, distansmarkeringar i golvet och en luftigare möblering runt buffébordet för att möjliggöra ett mer distanserat flöde. Dessutom har vi bordsservering av drycker.