img ms eckero hav

#YESECKERÖLINJEN

Vi gillar att se dina bilder på sociala medier när du reser med oss.

Vi på Eckerö Linjen gillar verkligen när du som gäst delar dina bilder med oss i sociala medier. Det hade varit väldigt roligt om vi får använda just din fina bild på vår webbplats för att inspirera andra! Bilden kan komma att publiceras främst på vår webbplats men kan också komma att publiceras i andra kanaler, såsom Instagram, Facebook, nyhetsbrev eller i våra digitala skärmar i hamnterminaler i Grisslehamn och Eckerö. Vid publicering på webben får du självklart kred för bilden då ditt profilnamn är synligt.

Genom att svara i kommentarsfältet på vår förfrågan med hashtaggen #yeseckerölinjen godkänner du till följande:
Du ger Eckerö Linjen AB (Org. nr: 516403-8837), rätt att dela samtliga bilder som du har svarat #yeseckerölinjen till att användas i SoMe och på Eckerö Linjens webbplats, samt eventuellt i hamnarna.

Härmed intygar du att:
1. Du äger alla rättigheter till dina bilder.
2. Du har tillåtelse från alla eventuella personer som syns i dina bilder att överlåta rättigheterna häri.
3. Eckerö Linjen inte kommer att kränka någon tredje parts rättigheter eller strida mot någon lag.
4. Du befriar Eckerö Linjen från alla skyldigheter att betala dig för delning av dina bilder och för de immateriella rättigheterna till dem i samband med ovan beskrivna användningsformer.
5. Du befriar och accepterar att hålla Eckerö Linjen och alla personer som handlar för Eckerö Linjen räkning skadelösa för alla eventuella anspråk, krav och ansvarsskyldigheter oavsett art, i samband med användningen av bilderna enligt ovanstående beskrivning.
6. Genom att svara #yeseckerölinjen så godkänner du att du har läst och godtar ovanstående villkor.

Vad betyder detta för dig?
Din bild kommer inte bara att bli synlig för dina egna följare utan även för alla andra som gillar Eckerö Linjen. Du har alltså möjlighet att inspirera andra med dina bilder och kanske få många nya följare på samma gång!

Gå gärna in på vår inspirationssida och låt dig inspireras av alla fantastiska bilder, klicka här!