• img viltbord matbild
  • img viltbord
  • print eckerolinjen mat 029
  • print eckerolinjen mat 037
  • print eckerolinjen mat 043
  • print eckerolinjen mat 049
  • img buffen victoria

Stor viltbuffé

Under hösten 2024 kan du igen njuta av det godaste från skogen och havet när du reser med oss. Vad sägs om tjälknöl av älg, inkokt röding, rimmad lättrökt hjortrygg, renlägg med plommon eller en mustig höstgryta?
dish

Stor viltbuffé

Se alla rätter som serveras på viltbuffén

Klicka här

För dig som är ute efter en smakupplevelse utöver det vanliga, erbjuder vi en mångsidig smakrik viltbuffé. Hösten är en magisk årstid då naturen bjuder på en rikedom av smaker som bara väntar på att upptäckas. Det är en tid då vi får ta till vara på och njuta av en överflöd av läckerheter direkt från skog och hav - en höjdpunkt som alla matälskare ser fram emot med spänning. Viltbordet serveras mellan den 4 oktober och 14 november 2024.

Webbpris 35,27 €
Ordinarie pris 37,95 €

Är ni ett sällskap på 10 personer eller flera?
För grupper är det extra förmånligt i buffén. För prisinformation och bokning ring 018-28300 (Åland) eller 0175-258 00/tryck 3 (Sverige).

Mångfald i rätterna

På vårt viltbord är mångfalden av rätter imponerande. Du kommer att upptäcka allt från mustiga höstgrytor som värmer till läcker tjälknöl av älg som smälter i din mun. Våra kockar har noggrant komponerat menyn som inkluderar allt från rimmad lättrökt hjortrygg till inkokt röding och kräftlax - var och en med sin unika smakprofil som speglar naturens skiftningar under hösten.

Om du vill följa vår köksmästares rekommendation, så får du inte missa vår vildand i jägmästarsås. Det är en rätt som är en sann höjdpunkt på vårt viltbord och som Joakim ”Jocke” Nordberg, vår köksmästare på M/S Eckerö, personligen rekommenderar. Han är passionerad när det gäller att skapa en matupplevelse utöver det vanliga och är dedikerad till att använda de bästa råvarorna och teknikerna för att skapa smakrika rätter.

Hållbarhet och lokal förankring

Vi värdesätter även hållbarhet och stödjer lokala producenter så långt det är möjligt. Kantareller och trattkantareller, eller höstkantareller som vi säger på Åland, är exempelvis en råvara vi köper från åländska privatpersoner som har svampplockning som fritidsintresse. Vår målsättning är att det ska smaka hemlagat och därför görs även de flesta av våra rätter från grunden ombord, helt i enlighet med vår matfilosofi. Det är denna kombination av kärlek till mat, respekt för naturen och stöd för lokala producenter som gör vårt viltbord till något alldeles speciellt.

img huvudbild april-maj

Taxfree

Dofter, smycken, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår taxfreebutik. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda…

Läs mer
img kryssningavardarna pa dack bla

Nöje och artister

Nöjeskryssa och njut av underbara live-musik alla dagar i veckan! Våra kryssningsvärdar och gästmusiker håller stämningen i…

Läs mer
img kock nordin

Eckerö Linjens matfilosofi

Att skapa goda matupplevelser för våra gäster är ett ständigt pågående arbete som omfattar allt från val av råvaror till trivseln…

Läs mer