img alandsratten-23-okt

ÅlandsRabatten

ÅlandsRabatten är framtaget för att ge idrottslag, föreningar och skolklasser möjlighet att enkelt och riskfritt kunna tjäna pengar genom att sälja det. I häftet/appen finns 350+ rabatter till 120+ olika företag på Åland. Köp ditt exemplar hos oss och bidra till att stöda ett idrottslag, föreningar eller skolklass.
Pris 20.00€ /häfte eller app

ÅlandsRabatten är ett häfte/app med 350+ rabattkuponger hos 120+ olika företag runt om på Åland. I häftet/appen finns rabatter hos matbutiker, restauranger, klädbutiker, inredningsbutiker, bio och olika reserabatter. När du vill nyttja någon rabatt eller erbjudande behöver du ha med kupongen/appen för uppvisande.

ÅlandsRabatten ges i två upplagor per år, en som gäller för periden 1 oktober – 31 mars och en som gäller för perioden 1 april – 30 september.

Köp ÅlandsRabatten hos Eckerö Linjen och bidra till ett fint stipendium

Köp ÅlandsRabatten hos Eckerö Linjen och ta del av ett unikt sätt att stödja ett lag, en förening eller en skolklass. Med varje sålt häfte eller app får säljaren alltid 10 €, vilket motsvarar hela 50 % av försäljningskostnaden. Hos oss på Eckerö Linjen går alla intäkter från ÅlandsRabatten oavkortat till ett stipendium som sedan kan ansökas av ett lag, en förening eller skolklass vid årets slut. Genom att köpa ÅlandsRabatten kan du inte bara dra nytta av fantastiska erbjudanden utan också göra en positiv skillnad. Köp ÅlandsRabatten hos Eckerö Linjen idag!

ÅlandsRabatten säljs på Eckerö Linjens kontor på Torggatan 2 i Mariehamn.

Du kan läsa mer om stipendiumet på www.alandsrabatten.ax/stipendium