• web eckero linjen matfoto 2019-10-29 08
  • img vardagsbord ratter2
  • web eckero linjen matfoto 2019-10-29 07
  • web eckero linjen matfoto 2019-10-29 09
  • img vardagsbord fiskgryta

Vinterbuffé

Vinterbuffé – lite mindre, lite förmånligare, lika gott! Rustika och lyxiga klassiska rätter som fiskgryta, Wallenbergare, picklad röding, Hasselbacks rödbeta. Serveras i buffé Bornholm 1/1-23/2 2023.
Webbpris 22.43€ /person
dish

Vinterbuffé

Se alla rätter som serveras på vinterbuffén

Klicka här

Vinterbuffé – lite mindre, lite förmånligare, lika gott! Vi vill ge dig en särdeles god start på det nya året med en smakrik vinterbuffé. Vi lägger stor vikt vid matlagningen och har plocka fram guldkornen. Rätterna på buffén är färre i antal mot vår ordinarie buffé men däremot är det alltid lika gott och du blir garanterat mätt.

Vi dukar bland annat upp klassiker som Wallenbergare med potatismos, en smakrik fiskgryta, Hasselbacks rödbeta, svamp Bourguignon, inkokt röding med Västerbottenostcrème, skagen i rågknappar, rökt vildsvinsröra med pepparrot och Kastelholmsostpaj som smälter i munnen... Allt tillagat med samma omsorg och kärlek till matlagning som är kännetecknet för våra duktiga kockar ombord på M/S Eckerö. Vinterbuffén serveras alla dagar på 13.30- och 15.00-avgången, fredagar och lördagar även på 18.30-avgången t.o.m. 9/2. Under perioden 10-23/2 serveras vinterbuffén på 13.30-, 15.00- och 18.30-avgången alla dagar.

Webbpris Vinterbuffé 22,43 €
Ordinarie pris 24,30 €

Barn äter till ett förmånligare pris, se priser här. Observera att plats för barn oavsett ålder ska bokas i restaurangen. Måltider ombord kan bokas online (till webbpris) och per telefon (till ordinarie pris) fram till dagen innan avresa. Du kan också köpa din måltid till ordinarie pris ombord i mån av plats i restaurangen.

Är ni ett sällskap på 10 personer eller flera?
För grupper är det extra förmånligt i buffén. För prisinformation och bokning ring 0175-258 00/tryck 3 (Sverige) eller 018-28300 (Åland).

Vardagsbordet har nyligen bytt namn till Vinterbuffé.

img taxfree solveig

Taxfree

Dofter, smycken, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår taxfreebutik. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda…

Läs mer
img rospiggen middag

Restaurang Rospiggen

Utsökta menyer med säsongens råvaror som grund och viner som noga valts ut för att lyfta varje rätt. Vår à la carterestaurang är…

Läs mer
img kryssningsvardar alla

Nöje och artister

Nöjeskryssa och njut av underbara live-musik alla dagar i veckan! Våra kryssningsvärdar och gästmusiker håller stämningen i…

Läs mer