• img vardagsbord ratter2
  • web eckero linjen matfoto 2019-10-29 08
  • web eckero linjen matfoto 2019-10-29 07
  • web eckero linjen matfoto 2019-10-29 09

Vardagsbord

Vardagsbord – en godare vardag alla dagar! Rustika och lyxiga klassiska rätter som fiskgryta, Wallenbergare, picklad röding, Hasselbacks rödbeta. Serveras i buffé Bornholm igen våren 2023.

Eckerö Linjens nya buffé Vardagsbord – för en godare vardag! Vi vill ge dig en särdeles god start på det nya året och presenterar vårt nya buffébord som vi valt att kalla Vardagsbord. Men det är vardagsrätter att drömma om! Vi dukar bland annat upp klassiker som Wallenbergare med potatismos, ärter och lingon, en smakrik fiskgryta, picklad röding med Västerbottenostcrème, Kastelholmsostpaj som smälter i munnen... Allt tillagat med samma omsorg och kärlek till matlagning som är kännetecknet för våra duktiga kockar ombord på M/S Eckerö. Vardagsbordet serveras igen under våren 2023.

Datum och pris presenteras i ett senare skede. Barn äter till ett förmånligare pris, se priser här. Observera att plats för barn oavsett ålder bör bokas i restaurangen. Måltider ombord kan bokas online (till webbpris) och per telefon (till ordinarie pris) fram till dagen innan avresa. Du kan också köpa din måltid till ordinarie pris ombord i mån av plats i restaurangen.

Är ni ett sällskap på 10 personer eller flera?
För grupper är det extra förmånligt i buffén. För prisinformation och bokning ring 0175-258 00/tryck 3 (Sverige) eller 018-28300 (Åland).

Av omtanke!
Vi är måna om att du som gäst ska kunna njuta av vårt Vardagsbord i Bufférestaurang Bornholm och därför har vi vidtagit en mängd åtgärder för att göra det tryggt och säkert även i buffén. Vi påminner hela tiden om att hålla avståndet genom distansmarkeringar. Vi har handdesinficeringsmedel vid entrén och i början av varje buffélinje. Bestick och servett dukas fram till borden. Vi har också skyddande plexiglas över buffé och distansmarkeringar i golvet. Drycker serveras till bordet.

img taxfree solveig

Taxfree

Dofter, smycken, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår taxfreebutik. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda…

Läs mer
img rospiggen middag

Restaurang Rospiggen

Utsökta menyer med säsongens råvaror som grund och viner som noga valts ut för att lyfta varje rätt. Vår à la carterestaurang är…

Läs mer
img kryssningsvardar alla

Mycket nöje ombord

Våra kryssningsvärdar underhåller med glad live-musik och frågesport. Under fredag och lördag spelar också trubadurer och live…

Läs mer