Det goda livet ombord

kryssningsvärdar2

Mycket nöje ombord

Stämningen är på topp ombord på M/S Eckerö alla dagar! Våra kryssningsvärdar, gästartister och liveband bjuder på musik, dans, frågesporter och mycket mer.

img_skargardsbord_liten

Stora Skärgårdsbordet

Gräddlax, tomatströmming, sillar, gubbröra, Musko korv, rostbiff, rökt hjortstek, lax med hollandaisesås, rostad broccoli, BBQ revbensspjäll, kalvrostbiff, fläskfilé och mycket mer.

img_rommassa_liten

Romkryssning 16 mars

Välkommen ombord på M/S Eckerö onsdagen den 16 mars, då har vi representanter från 15 olika rom importörer på plats i Bistro Byholma som förvandlats till en trevlig minimässa.

img_taxfree_janmar16_liten

Glada priser i taxfreebutiken

Populära dofter, accessoarer, drycker och godis hittar du i vår stora och välsorterade taxfreebutik. Missa inte våra extrafina specialpriser på utvalda produkter!

vaddogardsmejeri_ko_300

Från en gård i närheten

Vi är stolta över att grunden i vår matlagning utgörs av råvaror från småskaliga producenter i Roslagen och på Åland. Välkommen på en matresa där det smakar gott på riktigt!

print_eckerolinjen_mat_003

Restaurang Rospiggen

Utsökta menyer med säsongens råvaror som grund och viner som noga valts ut för att lyfta varje rätt. Vår à la carterestaurang är ett självklart val för dig som vill njuta av det lilla extra.

Aktuella resor

skoghojds_spa_liten

Spahelg på Scandic Skogshöjd

Unna dig en skön start på det nya året! Njut av värmen på Skogshöjd Spa – en oas i tillvaron. Pris för två personer från 96 €

ladykillers1

Ladykillers på Oscarsteatern

Pigga upp vårvintern med den humorfyllda Ladykillers som bjuder på en stjärnspäckad ensemble och många skratt. Pris från 291 € för 2 personer.

img_badtjej_liten

Äventyrsbadet Skövde

Packa väskan med badkläder, simglasögon och ta med familjen till Skövde Äventyrsbad. Pris från 152 € för 2 vuxna och 2 barn under 13 år.