Det goda livet ombord

print_eckerolinjen_mat_022

Viltbord med höstens läckerheter

Höstens populära viltbord ombord på M/S Eckerö står uppdukat 23/9–17/11. Njut av alla goda rätter som våra kockar skapat av säsongens bästa råvaror!

img_lellejampa_300

Mycket nöje ombord

Stämningen är på topp ombord på M/S Eckerö alla dagar! Våra kryssningsvärdar, gästartister och liveband bjuder på musik, dans, frågesporter och mycket mer.

img_taxfree_300x220_okt

Glada priser i taxfreebutiken

Populära dofter, accessoarer, drycker och godis hittar du i vår stora och välsorterade taxfreebutik. Missa inte våra extrafina specialpriser på utvalda produkter!

bildeal_2

Eckerö Bil-Deal

Fyll bilen med familj och vänner och res med M/S Eckerö! Med vår bilkampanj reser ni alla och bilen för endast 12 €/enkel resa. Kampanjen gäller t.o.m. den 8/1 2017 vid webbokning.

img_resebulletinen_viltbord

Resebulletinen Viltbord

Föj med på Viltbordskryssning med M/S Eckerö. Williams Buss hämtar dig nästan vid dörren för att ta dig med på en härlig kryssning den 27/9 eller 28/9.

img_arskortstudernade_300

Årskort för studerande

Studerar du i Sverige och pendlar hem till helgerna? Då har vi den perfekta lösningen för dig. Årskort för studerande 90 €

Aktuella resor

birka300

Kryssning med Birka Stockholm

Oavsett om du vill ha en 22-timmars minisemester, uppleva nya spännande resmål på en lite längre kryssning eller inspireras och lära dig något nytt på en temakryssning hittar du den på Birka Cruises.

img_maffiacomedy_300

Stand Up i Stockholm

Stockholmsklubben Maffia Comedy har flyttat till Scandic Malmen och bjuder under hösten på några av landets hetaste komiker. Njut av en härlig middag i hotellets Bistro, följt av Stand Up och en god natts sömn.

img_scandicrum_300

Romantisk weekend

Boka en romantisk weekend med någon du tycker om. På hotellrummet väntar en flaska cava, exotisk frukt och choklad. Pris från 173 € för 2 personer inkl. boende en natt.