Det goda livet ombord

julbord300

Stora Julbordet

Njut av det stora julbordet i restaurang Bornholm mellan den 20/11-23/12. Vi dukar upp skinka, köttbullar, revbensspjäll, lutfisk, sill och massor av andra läckerheter. Avsluta med något gott från dessertbordet.

taxfree_novdec15_300

Julens specialerbjudanden

Populära dofter, accessoarer, drycker och godis hittar du i vår stora och välsorterade taxfreebutik. Missa inte våra extrafina specialpriser på utvalda produkter!

nyårsbuffe_21

Festlig nyårsbuffé

Den 31 december dukar vi upp en stor och festlig nyårsbuffé med lyxig hummersallad, rökt hjortsteksrulle med färskost, laxmousse, Kalvfilé Oscar, vitlöksmusslor och mycket mer.

print_eckerolinjen_mat_003

Restaurang Rospiggen

Utsökta menyer med säsongens råvaror som grund och viner som noga valts ut för att lyfta varje rätt. Vår à la carterestaurang är ett självklart val för dig som vill njuta av det lilla extra.

kryssningsvärdar2

Mycket nöje ombord

Stämningen är på topp ombord på M/S Eckerö alla dagar! Våra kryssningsvärdar, gästartister och liveband bjuder på musik, dans, frågesporter och mycket mer.

vaddogardsmejeri_ko_300

Från en gård i närheten

Vi är stolta över att grunden i vår matlagning utgörs av råvaror från småskaliga producenter i Roslagen och på Åland. Välkommen på en matresa där det smakar gott på riktigt!

Aktuella resor

ladykillers1

Ladykillers på Oscarsteatern

Pigga upp hösten med den humorfyllda Ladykillers som bjuder på en stjärnspäckad ensemble och många skratt. Pris från 291 € för 2 personer.

17_NY-LOGGA

Långkryssning med M/S Birka

Planera sommaren 2016 med Birka! Köpenhamn, Gotland, Bornholm och Warnemünde på Tysklands Riviera och nyheten Höga Kusten – upplev Östersjöns pärlor på en riktig kryssning med M/S Birka.

skoghojds_spa_liten

Spahelg på Scandic Skogshöjd

Unna dig en skön start på det nya året! Njut av värmen på Skogshöjd Spa – en oas i tillvaron. Pris för två personer från 96 €