Det goda livet ombord

img_sjonhettillsjoss_300

Skönhet till sjöss

Kom med och träffa entreprenörer som arbetar med hälsa, mode och skönhet. Vi firar kvinnodagen den 8 mars med en inspirationsdag ombord på M/S Eckerö med modevisning, seminarier, tävlingar, försäljning och mycket mer.

img_skargardsbord_liten

Stora Skärgårdsbordet

Gräddlax, tomatströmming, sillar, gubbröra, Musko korv, rostbiff, rökt hjortstek, lax med hollandaisesås, rostad broccoli, BBQ revbensspjäll, kalvrostbiff, fläskfilé och mycket mer.

bildeal_2

Eckerö Bil-Deal

Fyll bilen med familj och vänner och res med M/S Eckerö! Med vår bilkampanj reser ni alla och bilen för endast 14 €/enkel resa. Kampanjen gäller t.o.m. den 15/6 2017 vid webbokning.

img_taxfree_novdec16_300

Glada priser i taxfreebutiken

Populära dofter, accessoarer, drycker och godis hittar du i vår stora och välsorterade taxfreebutik. Missa inte våra extrafina specialpriser på utvalda produkter!

img_happyfriday_300

Happy Friday på M/S Eckerö

Ta med kompisarna eller kollegorna på ”Happy Friday” kryssning och avsluta veckan på bästa sätt! I priset ingår båtens högrevsburgare med klyftpotatis, dryck, nöje och resor för bara 26 €/person.

img_lellejampa_300

Ännu mera nöje ombord

Stämningen är på topp ombord på M/S Eckerö alla dagar! Våra kryssningsvärdar, gästartister och liveband bjuder på musik, dans, frågesporter och mycket mer.

Aktuella resor

img_badfamilj_300

Aqua Nova Äventyrsbad med familjen

Bada och ha kul på Aqua Nova Äventyrsbad i Borlänge. Här finns det bl.a. rutschkanor, vildfors, vågbassäng och utomhusbassäng med virvelström. Pris från 144 € för 2 vuxna och 2 barn.

birka300

Kryssning med Birka Stockholm

Oavsett om du vill ha en 22-timmars minisemester, uppleva nya spännande resmål på en lite längre kryssning eller inspireras och lära dig något nytt på en temakryssning hittar du den på Birka Cruises.

img_oscarsteatern_300

Oskarsrevyn - 110 års jubileum

Oscarsteatern fyller 110 år och drar på sig feststassen med en lyxigt gnistrande och stjärnspäckad show. Pris med resa, boende och show från 338 € för 2 personer.