Det goda livet ombord

img_matfoto_julbord

Stora julbordet

Njut av det stora julbordet i restaurang Bornholm mellan den 18/11-23/12. Vi dukar upp skinka, köttbullar, revbensspjäll, lutfisk, sill och massor av andra läckerheter. Avsluta med något gott från dessertbordet.

bildeal_2

Eckerö Bil-Deal

Fyll bilen med familj och vänner och res med M/S Eckerö! Med vår bilkampanj reser ni alla och bilen för endast 12 €/enkel resa. Kampanjen gäller t.o.m. den 8/1 2017 vid webbokning.

img_taxfree_novdec16_300

Glada priser i taxfreebutiken

Populära dofter, accessoarer, drycker och godis hittar du i vår stora och välsorterade taxfreebutik. Missa inte våra extrafina specialpriser på utvalda produkter!

img_jultomte300

Julklappstips

Vill du briljera denna julafton genom att ge bort de coolaste, roligaste och mest omtänksamma julklapparna till dina nära och kära? Ge bort en Smartbox, pris från 32 €

nyårsbuffe_21

Festlig nyårsbuffé

Den 31 december dukar vi upp en stor och festlig nyårsbuffé med lyxig hummersallad, rökt hjortsteksrulle med färskost, laxmousse, Kalvfilé Oscar, vitlöksmusslor och mycket mer.

img_lellejampa_300

Ännu mera nöje ombord

Stämningen är på topp ombord på M/S Eckerö alla dagar! Våra kryssningsvärdar, gästartister och liveband bjuder på musik, dans, frågesporter och mycket mer.

Aktuella resor

img_liseberg_jul300

Upplev Lisebergs julmarknad

Snart glittrar Lisebergs alla juleljus igen och på Scandics hotell i Göteborg har de laddat upp med ett härligt hotellpaket. Prisexempel från 127 € per dubbelrum och natt.

birka300

Kryssning med Birka Stockholm

Oavsett om du vill ha en 22-timmars minisemester, uppleva nya spännande resmål på en lite längre kryssning eller inspireras och lära dig något nytt på en temakryssning hittar du den på Birka Cruises.

img_jakelskap-i-kikaren300

Jäkelskap i kikar'n

Succégänget från Vallarna firar 20 år! Det blir en rykande färsk jubileumsfars på Lisebergsteatern. Välkommen till en nyskriven publik- och kritikerrosad skrattfest med alla publikfavoriter. Pris från 113 €/person.