Det goda livet ombord

taxfreeapril

Vårens glada specialpriser

Populära dofter, accessoarer, drycker och godis hittar du i vår stora och välsorterade taxfreebutik. Missa inte våra extrafina specialpriser på utvalda produkter!

bildeal_2

Eckerö Bil-Deal

Fyll bilen med familj och vänner och res med M/S Eckerö! Med vår bilkampanj reser ni alla och bilen för endast 10 €/enkel resa. Kampanjen gäller t.o.m. 17 juni.

tisdag

Äntligen Tisdag!

Nu är tisdagarna ombord ännu roligare. I vår trivsamma bar Klubb Kuling bjuder vi på teman som country, schlager, salsa och 50-talsmusik. Välkommen med!

skärgårdsbord

Stora Skärgårdsbordet

Det börjar vid de läckra sillinläggningarna och slutar vid det dignande dessertbordet. Njut av skärgårdsbordets läckerheter, tillagade med kärlek av våra duktiga kockar.

filmdel5-stallhagen

Det ska smaka gott på riktigt

”Allt går att lösa när man är liten” – Bryggerimästare Matte Ekholm Klicka här för att se filmen om Bryggeri Stallhagen!

0501407r

Från en gård i närheten

Vi är stolta över att grunden i vår matlagning utgörs av råvaror från småskaliga producenter i Roslagen och på Åland. Välkommen på en matresa där det smakar gott på riktigt!

Aktuella resor

Flasknosdelfin_444

Kolmården

I skogarna utanför Norrköping finns vilda djur från hela världen – Kolmårdens djurpark bjuder på upplevelser för alla åldrar. Pris 2 vuxna och 2 barn från 322 €.

birka-fartyg

Kryssning med M/S Birka

Fly vardagen och boka in en kryssning med M/S Birka! Njut av god mat, intressanta butiker, avkopplande spabehandlingar och nöje hela resan.

eckero_linjen_klubbkuling

After work-kryssning

Starta helgen med god mat, underhållning och shopping till glada sjöpriser. Buss t/r från Mariehamn, båtresa och 2-rätters à la carte middag. Pris 32 €/person.