Det goda livet ombord

img_skargardsbord_liten

Stora Skärgårdsbordet

Gräddlax, tomatströmming, sillar, gubbröra, Musko korv, rostbiff, rökt hjortstek, lax med hollandaisesås, rostad broccoli, BBQ revbensspjäll, kalvrostbiff, fläskfilé och mycket mer.

bildeal_2

Eckerö Bil-Deal

Fyll bilen med familj och vänner och res med M/S Eckerö! Med vår bilkampanj reser ni alla och bilen för endast 14 €/enkel resa. Kampanjen gäller t.o.m. den 15/6 2017 vid webbokning.

img_taxfree_novdec16_300

Glada priser i taxfreebutiken

Populära dofter, accessoarer, drycker och godis hittar du i vår stora och välsorterade taxfreebutik. Missa inte våra extrafina specialpriser på utvalda produkter!

img_happyfriday_300

Happy Friday på M/S Eckerö

Ta med kompisarna eller kollegorna på ”Happy Friday” kryssning och avsluta veckan på bästa sätt! I priset ingår båtens högrevsburgare med klyftpotatis, dryck, nöje och resor för bara 26 €/person.

img_lellejampa_300

Ännu mera nöje ombord

Stämningen är på topp ombord på M/S Eckerö alla dagar! Våra kryssningsvärdar, gästartister och liveband bjuder på musik, dans, frågesporter och mycket mer.

img_arskortstudernade_300

Årskort på Eckerö Linjen

Res obegränsat under ett helt år! Det är både billigare och smidigare på alla sätt. Vi erbjuder årskort på Eckerö Linjen för såväl person, personbil och buss + båt.

Aktuella resor

img_stockholm_dinnercouple300

Hotell i Stockholm och övriga Sverige

Sköna, trevliga och prisvärda hotell för alla smaker. Letar du efter hotell i Sverige för en kortare semester, en affärsresa eller en enkel övernattning? Boka via oss och vi bjuder på båtresan med bil- och personbiljett.

birka300

Kryssning med Birka Stockholm

Oavsett om du vill ha en 22-timmars minisemester, uppleva nya spännande resmål på en lite längre kryssning eller inspireras och lära dig något nytt på en temakryssning hittar du den på Birka Cruises.

img_jakelskap-i-kikaren300

Jäkelskap i kikar'n

Succégänget från Vallarna firar 20 år! Det blir en rykande färsk jubileumsfars på Lisebergsteatern. Välkommen till en nyskriven publik- och kritikerrosad skrattfest med alla publikfavoriter. Pris från 113 €/person.