Det goda livet ombord

skärgårdsbord

Stora Skärgårdsbordet

Det börjar vid de läckra sillinläggningarna och slutar vid det dignande dessertbordet. Njut av skärgårdsbordets läckerheter, tillagade med kärlek av våra duktiga kockar.

taxfree_host

Höstens specialerbjudanden

Populära dofter, accessoarer, drycker och godis hittar du i vår stora och välsorterade taxfreebutik. Missa inte våra extrafina specialpriser på utvalda produkter!

kryssningsvärdar2

Mycket nöje ombord

Stämningen är på topp ombord på M/S Eckerö alla dagar! Våra kryssningsvärdar, gästartister och liveband bjuder på musik, dans, frågesporter och mycket mer.

rospiggen

Restaurang Rospiggen

Utsökta menyer med säsongens råvaror som grund och viner som noga valts ut för att lyfta varje rätt. Vår à la carterestaurang är ett självklart val för dig som vill njuta av det lilla extra.

filmdel5-stallhagen

Det ska smaka gott på riktigt

”Allt går att lösa när man är liten” – Bryggerimästare Matte Ekholm Klicka här för att se filmen om Bryggeri Stallhagen!

appel1

Från en gård i närheten

Vi är stolta över att grunden i vår matlagning utgörs av råvaror från småskaliga producenter i Roslagen och på Åland. Välkommen på en matresa där det smakar gott på riktigt!

Aktuella resor

stockholm_night_300

Romantisk weekend

Boka en romantisk weekend med någon du tycker om. På hotellrummet väntar en flaska cava, exotisk frukt och choklad. Pris från 168 € för 2 personer.

birka-fartyg-cmyk

Skaldjursfest på M/S Birka

Under perioden 27/8–24/10 dukas det upp till lyxig skaldjursfest ombord på M/S Birka. Kom och njut av det bästa havet har att erbjuda!

eckero_linjen_klubbkuling

After work-kryssning

Starta helgen med god mat, underhållning och shopping till glada sjöpriser. Buss t/r från Mariehamn, båtresa och 2-rätters à la carte middag. Pris 33 €/person.