Det goda livet ombord

viltbord

Viltbord med höstens läckerheter

Höstens populära viltbord ombord på M/S Eckerö står uppdukat 25/9–19/11. Njut av alla goda rätter som våra kockar skapat av säsongens bästa råvaror!

taxfree_host

Höstens taxfree-erbjudanden

Populära dofter, accessoarer, drycker och godis hittar du i vår stora och välsorterade taxfreebutik. Missa inte våra extrafina specialpriser på utvalda produkter!

rospiggen

Restaurang Rospiggen

Utsökta menyer med säsongens råvaror som grund och viner som noga valts ut för att lyfta varje rätt. Vår à la carterestaurang är ett självklart val för dig som vill njuta av det lilla extra.

kryssningsvärdar2

Mycket nöje ombord

Stämningen är på topp ombord på M/S Eckerö alla dagar! Våra kryssningsvärdar, gästartister och liveband bjuder på musik, dans, frågesporter och mycket mer.

hostlov_

Höstlovstips!

Ta med familjen och vännerna och gör något kul på höstlovet! Passa på att göra en utflykt till Tom Tits experiment eller varför inte besöka det berömda Laserfortet som påminner om ”Fångarna på Fortet” från tv.

appel1

Från en gård i närheten

Vi är stolta över att grunden i vår matlagning utgörs av råvaror från småskaliga producenter i Roslagen och på Åland. Välkommen på en matresa där det smakar gott på riktigt!

Aktuella resor

birka-fartyg-cmyk

Skaldjursfest på M/S Birka

Under perioden 27/8–24/10 dukas det upp till lyxig skaldjursfest ombord på M/S Birka. Kom och njut av det bästa havet har att erbjuda!

eckero_linjen_klubbkuling

After work-kryssning

Starta helgen med god mat, underhållning och shopping till glada sjöpriser. Buss t/r från Mariehamn, båtresa och 2-rätters à la carte middag. Pris 33 €/person.

stockholm_night_300

Romantisk weekend

Boka en romantisk weekend med någon du tycker om. På hotellrummet väntar en flaska cava, exotisk frukt och choklad. Pris från 168 € för 2 personer.