Det goda livet ombord

rospiggen

Restaurang Rospiggen

Utsökta menyer med säsongens råvaror som grund och viner som noga valts ut för att lyfta varje rätt. Vår à la carterestaurang är ett självklart val för dig som vill njuta av det lilla extra.

taxfreeapril

Sommarens specialerbjudanden

Populära dofter, accessoarer, drycker och godis hittar du i vår stora och välsorterade taxfreebutik. Missa inte våra extrafina specialpriser på utvalda produkter!

kryssningsvärdar

Sommarparty på soldäck

Stämningen är på topp ombord på M/S Eckerö alla dagar! Våra kryssningsvärdar, gästartister och liveband bjuder på musik, dans, frågesporter och mycket mer.

skärgårdsbord

Stora Skärgårdsbordet

Det börjar vid de läckra sillinläggningarna och slutar vid det dignande dessertbordet. Njut av skärgårdsbordets läckerheter, tillagade med kärlek av våra duktiga kockar.

filmdel5-stallhagen

Det ska smaka gott på riktigt

”Allt går att lösa när man är liten” – Bryggerimästare Matte Ekholm Klicka här för att se filmen om Bryggeri Stallhagen!

appel1

Från en gård i närheten

Vi är stolta över att grunden i vår matlagning utgörs av råvaror från småskaliga producenter i Roslagen och på Åland. Välkommen på en matresa där det smakar gott på riktigt!

Aktuella resor

Flasknosdelfin_444

Kolmården

I skogarna utanför Norrköping finns vilda djur från hela världen – Kolmårdens djurpark bjuder på upplevelser för alla åldrar. Pris 2 vuxna och 2 barn från 322 €.

birka-fartyg

Långkryssning med M/S Birka

Fly vardagen och boka in en av sommarens långkryssningar med M/S Birka! Njut av god mat, intressanta butiker, avkopplande spabehandlingar och nöje hela resan.

furuvik

Furuviksparken

Besök djuren i regnskogen, roa dig på tivolit och ta ett svalkande dopp i stora poolen efter en dag fylld med nöjen. Pris 2 vuxna och 2 barn (3–12 år) från 180 €.