Det goda livet ombord

img_skargardsbord_liten

Stora Skärgårdsbordet

Gräddlax, tomatströmming, sillar, gubbröra, Musko korv, rostbiff, rökt hjortstek, lax med hollandaisesås, rostad broccoli, BBQ revbensspjäll, kalvrostbiff, fläskfilé och mycket mer.

img_lellejampa_300

Mycket nöje ombord

Stämningen är på topp ombord på M/S Eckerö alla dagar! Våra kryssningsvärdar, gästartister och liveband bjuder på musik, dans, frågesporter och mycket mer.

img_taxfree_juniaug_300

Glada priser i taxfreebutiken

Populära dofter, accessoarer, drycker och godis hittar du i vår stora och välsorterade taxfreebutik. Missa inte våra extrafina specialpriser på utvalda produkter!

img_stallhagen_300

Lokalt producerade delikatesser

Vi är stolta över att grunden i vår matlagning utgörs av råvaror från småskaliga producenter i Roslagen och på Åland. Välkommen på en matresa där det smakar gott på riktigt!

print_eckerolinjen_mat_003

Restaurang Rospiggen

Utsökta menyer med säsongens råvaror som grund och viner som noga valts ut för att lyfta varje rätt. Vår à la carterestaurang är ett självklart val för dig som vill njuta av det lilla extra.

filmdel5-stallhagen

Det ska smaka gott på riktigt

Kärlek och engagemang till matlagningen – det har våra kockar. De bästa råvarorna finns alldeles runt hörnet från de småskaliga producenterna i Roslagen och på Åland. Se filmer från gårdarna.

Aktuella resor

img_gronalund_300

Gröna Lund

Ta med familjen till Stockholm och besök Gröna Lund, det blir en rolig dag med pirr i magen och många skratt! Pris från 118 €/dubbelrum.

17_NY-LOGGA

Långkryssning med M/S Birka

Planera sommaren 2016 med Birka! Köpenhamn, Gotland, Bornholm och Warnemünde på Tysklands Riviera och nyheten Höga Kusten – upplev Östersjöns pärlor på en riktig kryssning med M/S Birka.

img_kolmarden_vargar_300

Kolmården

I skogarna utanför Norrköping finns vilda djur från hela världen – Kolmårdens djurpark bjuder på upplevelser för alla åldrar. Pris 2 vuxna och 2 barn från 280 € inkl. boende en natt.