Det goda livet ombord

img_lellejampa_300

Mycket nöje ombord

Stämningen är på topp ombord på M/S Eckerö alla dagar! Våra kryssningsvärdar, gästartister och liveband bjuder på musik, dans, frågesporter och mycket mer.

img_skargardsbord_liten

Stora Skärgårdsbordet

Gräddlax, tomatströmming, sillar, gubbröra, Musko korv, rostbiff, rökt hjortstek, lax med hollandaisesås, rostad broccoli, BBQ revbensspjäll, kalvrostbiff, fläskfilé och mycket mer.

img_taxfree_aprilmaj_300

Glada priser i taxfreebutiken

Populära dofter, accessoarer, drycker och godis hittar du i vår stora och välsorterade taxfreebutik. Missa inte våra extrafina specialpriser på utvalda produkter!

bildeal_2

Eckerö Bil-Deal

Fyll bilen med familj och vänner och res med M/S Eckerö! Med vår bilkampanj reser ni alla och bilen för endast 12 €/enkel resa. Kampanjen gäller t.o.m. 16 juni 2016 vid webbokning.

print_eckerolinjen_mat_003

Restaurang Rospiggen

Utsökta menyer med säsongens råvaror som grund och viner som noga valts ut för att lyfta varje rätt. Vår à la carterestaurang är ett självklart val för dig som vill njuta av det lilla extra.

vaddogardsmejeri_ko_300

Från en gård i närheten

Vi är stolta över att grunden i vår matlagning utgörs av råvaror från småskaliga producenter i Roslagen och på Åland. Välkommen på en matresa där det smakar gott på riktigt!

Aktuella resor

img_haymarket_liten

Bo på nya Hotel Haymarket

Historiskt utanpå, tidlöst på insidan och med en själ som är samtida. Haymarket by Scandic vid Hötorget är Stockholms första hotellklassiker över decennier. Pris från 226 €/2 personer.

17_NY-LOGGA

Långkryssning med M/S Birka

Planera sommaren 2016 med Birka! Köpenhamn, Gotland, Bornholm och Warnemünde på Tysklands Riviera och nyheten Höga Kusten – upplev Östersjöns pärlor på en riktig kryssning med M/S Birka.

img_scandic_room_liten

Bo på Scandic Crown i Göteborg

Bo centralt i Göteborg och passa på att besöka Universeaum, Liseberg, Alfons Åbergs hus eller bara strosa runt. Pris från 284 € för 2 vuxna och 2 barn.