Det goda livet ombord

0013317r

Härligt påskbord

Påskbordet står dukat den 11-21/4 med massor av läckerheter. Bland de kalla rätterna hittar du det mesta av sillar och sallader, räkor och röror. På den varma sidan kan du välja mellan fisk, kyckling och ett flertal lamm- och andra kötträtter.

hemsida-bild_300

Specialpris speciellt för dig

Väldoft, accessoarer, goda drycker och godis hittar du i vår stora och välsorterade taxfreebutik. Du handlar alltid till fina sjöpriser ombord. Dessutom erbjuder vi extra förmånliga specialpriser på ett antal utvalda produkter.

kryssningsvardar

Musik och glada upptåg

Med sång, musik och glada upptåg ser kryssningsvärdarna till att stämningen är på topp i Klubb Kuling. Under veckosluten kompletterar vi med pianister, trubadurer och partyband. På M/S Eckerö är det fart på nöjeslivet alla dagar året om.

Aktuella resor

63X3781

Resebulletinen Påskbord

Följ med på en påskkryssning med M/S Eckerö den 14 eller 15 april. Williams Buss hämtar dig nästan vid dörren. Kryssningsvärdarna ombord underhåller dig i Klubb Kuling på utresan och du njuter av påskbordet på returen.

Flashdance_upplevelse

Musikalen Flashdance

Musikalen Flashdance är en romantiska och upplyftande berättelsen om Alex Owens. En ung kvinna som arbetar som svetsare på dagarna och dansare på den lokala baren på kvällarna. Hon har en dröm om att komma in på en dansskola.

birka-fartyg

Sommarkryssningar med M/S Birka

Åk med M/S Birka till Bornholm, Ösel, Visby och Köpenhamn. Ombord väntar en trevlig sjöresa och dagarna spenderas iland på många trevliga sätt. Strosa runt längs gatorna eller följ med på en spännande rundtur med buss.

Res med Williams Buss

bosse

Ulriksdals Slottsträdgård

Handelsträdgård, trädgårdsdesign och ett mysigt café, följ med på en spännande resa till Bosse Rappnes slottsträdgård och låt dig inspireras. Fynda blommor och inredning till trädgården och uterummet. Resedatum 17/5.  Pris 47 €/person.

albanus

Sommarkryssning med Albanus

Följ med på en spännande dagskryssning till Kastelholm och Bomarsund. I år går kryssningen i de inre vattnen som anknyter till 1930-talets populära turistrutt: Lemströms kanal, Färsundet, Kastelholms slott och Bomarsund.

tradgard

Åsby Trädgård & Bürgers Växtgård

En blomstrande resa där ni besöker två olika handelsträdgårdar – Åsby Hem & Trädgård och Bürgers Växtgård. Passa på att inspireras och fynda blommor inför vårens och sommarens planteringar. Resedatum 10/5. Pris 47 €/person.