Det goda livet ombord

print_eckerolinjen_mat_022

Viltbord med höstens läckerheter

Höstens populära viltbord ombord på M/S Eckerö står uppdukat 23/9–17/11. Njut av alla goda rätter som våra kockar skapat av säsongens bästa råvaror!

img_taxfree_300x220_okt

Glada priser i taxfreebutiken

Populära dofter, accessoarer, drycker och godis hittar du i vår stora och välsorterade taxfreebutik. Missa inte våra extrafina specialpriser på utvalda produkter!

img_lellejampa_300

Ännu mera nöje ombord

Stämningen är på topp ombord på M/S Eckerö alla dagar! Våra kryssningsvärdar, gästartister och liveband bjuder på musik, dans, frågesporter och mycket mer.

bildeal_2

Eckerö Bil-Deal

Fyll bilen med familj och vänner och res med M/S Eckerö! Med vår bilkampanj reser ni alla och bilen för endast 12 €/enkel resa. Kampanjen gäller t.o.m. den 8/1 2017 vid webbokning.

img_matfoto_julbord

Stora julbordet

Njut av det stora julbordet i restaurang Bornholm mellan den 18/11-23/12. Vi dukar upp skinka, köttbullar, revbensspjäll, lutfisk, sill och massor av andra läckerheter. Avsluta med något gott från dessertbordet.

img_arskortstudernade_300

Årskort på Eckerö Linjen

Res obegränsat under ett helt år! Det är både billigare och smidigare på alla sätt. Vi erbjuder årskort för såväl person- som personbil- och buss + båt.

Aktuella resor

img_halloweenkolmarden940

Halloween på Kolmården

Den 2:e till 6:e november upprepas succén med att förvandla Kolmården till en ryslig och rolig plats för hela familjen. Pris från 223 € för 2 vuxna och 2 barn.

img_lostcity_franhemsida300

Upplevelsebadet Gustavsvik

Ta med familjen till norra Europas största upplevelsebad Lost City i Örebro – ett djungelliknande bad med många attraktioner som passar alla åldrar. Pris från 192 € för 2 vuxna + 2 barn.

birka300

Kryssning med Birka Stockholm

Oavsett om du vill ha en 22-timmars minisemester, uppleva nya spännande resmål på en lite längre kryssning eller inspireras och lära dig något nytt på en temakryssning hittar du den på Birka Cruises.