Det goda livet ombord

tisdag

Äntligen Tisdag!

Nu är tisdagarna ombord ännu roligare. I vår trivsamma bar Klubb Kuling bjuder vi på teman som country, schlager, salsa och 50-talsmusik. Välkommen med!

bildeal_2

Eckerö Bil-Deal

Fyll bilen med familj och vänner och res med M/S Eckerö! Med vår bilkampanj reser ni alla och bilen för endast 10 €/enkel resa. Kampanjen gäller t.o.m. 17 juni.

taxfreeapril

Vårens glada specialpriser

Populära dofter, accessoarer, drycker och godis hittar du i vår stora och välsorterade taxfreebutik. Missa inte våra extrafina specialpriser på utvalda produkter!

skärgårdsbord

Stora Skärgårdsbordet

Det börjar vid de läckra sillinläggningarna och slutar vid det dignande dessertbordet. Njut av skärgårdsbordets läckerheter, tillagade med kärlek av våra duktiga kockar.

filmdel5-stallhagen

Det ska smaka gott på riktigt

”Allt går att lösa när man är liten” – Bryggerimästare Matte Ekholm Klicka här för att se filmen om Bryggeri Stallhagen!

appel1

Från en gård i närheten

Vi är stolta över att grunden i vår matlagning utgörs av råvaror från småskaliga producenter i Roslagen och på Åland. Välkommen på en matresa där det smakar gott på riktigt!

Aktuella resor

Flasknosdelfin_444

Kolmården

I skogarna utanför Norrköping finns vilda djur från hela världen – Kolmårdens djurpark bjuder på upplevelser för alla åldrar. Pris 2 vuxna och 2 barn från 322 €.

birka-fartyg

Kryssning med M/S Birka

Fly vardagen och boka in en kryssning med M/S Birka! Njut av god mat, intressanta butiker, avkopplande spabehandlingar och nöje hela resan.

eckero_linjen_klubbkuling

After work-kryssning

Starta helgen med god mat, underhållning och shopping till glada sjöpriser. Buss t/r från Mariehamn, båtresa och 2-rätters à la carte middag. Pris 32 €/person.