Stort viltbord

Stort viltbord

Mellan den 21 september och den 15 november 2018 har du möjlighet att njuta av det godaste från skogen när du reser med oss. Vad sägs om exempelvis tjälknöl av älg, rökt vildsvin, rimmad lättrökt hjortrygg, viltfärsbiffar eller ölbräserat vildsvin? För dig som uppskattar mustiga höstgrytor finns rådjursgryta med höstens rotsaker. Vildanden i jägarmästarsås är Eckerö Linjens köksmästare Joakim Nordbergs egen storfavorit på årets viltbord.

Viltbord 30,85 €/person vid förbetalning

Ord. pris 32,98 €. Barn 7-15 år äter för halva priset. Barn 0-6 år gratis.

– Vi använder oss av närproducerade råvaror så långt det är möjligt och det mesta vi bjuder på är hemlagat, vilket går i linje med vår matfilosofi. Trattkantarellerna, eller höstkantareller som vi säger på Åland, köper vi från privatpersoner på Åland som har svampplockning som fritidsintresse, berättar Joakim Nordberg, köksmästare på Eckerö Linjen.

Efter att du njutit av viltbordet hinner du också ta en sväng i vår välfyllda taxfreebutik Magasin Märket. Här kan du fynda bland dofter, assoccearer, drycker och godis. I Klubb Kuling händer det också alltid något roligt. Luta dig tillbaka med din favoritdrink och lyssna på musiken eller ta en svängom på dansgolvet. Kärnan i underhållningen är våra härliga kryssningsvärdar som håller igång hela veckan. I vårt nöjesprogram varvar vi även liveband med trubadurer och pianister.

Resebulletinen viltbord

Följ med på en viltbordskryssning med M/S Eckerö den 10 eller 11 oktober! Vi hämtar dig nästan hemma vid dörren och kör dig tillbaka efter kryssningen. Ta vänner och familj med dig och njut av allt det goda från skogens skafferi. Pris 32 €/person.

Se filmen om viltbordet!

Vi på Eckerö Linjen älskar mat och det mesta görs ombord av våra duktiga kockar. Råvarorna är från lokala producenter i vår närregion. Se filmen om Eckerö Linjens viltbord!

Viltbord för grupper

För grupper om minst 10 vuxna erbjuder vi förmånliga viltbordskryssningar. Prisexempel buss från bussplan och båt t/r + viltbord från 31,20 €/per person.

Glada priser i taxfreebutiken

Populära dofter, accessoarer, drycker och godis hittar du i vår välsorterade taxfreebutik. Missa inte våra specialpris erbjudande på utvalda produkter!

Massor av underhållning

På kommande: Julshow med Vi2, Äntligen tisdag med Johan Stengård och Olle Eilestam, Jazz med Tyresö Jazzband, Dans med Kjell Torpman, Tomas Sandberg och Kuling. Klicka här och se vad som händer när just du skall åka!