Stort viltbord

Mellan den 23 september och 17 november 2022 kan du njuta av det godaste från skogen och havet när du reser med oss. Vad sägs om tjälknöl av älg, rökt vildsvin, inkokt röding, rimmad lättrökt hjortrygg, renlägg med plommon eller en mustig höstgryta?
Webbpris från 27.10€ /person
dish

Stort viltbord

Se alla rätter som serveras på viltbordet

Klicka här

Vilt från skogen samt delikatesser från höstens skördar fyller vårt viltbord som dukas upp igen mellan den 23/9-17/11 2022 på 13.30, 15.00 och 18.30-avgången, även på 10.00-avgången på lördagar. Mustig höstgryta, tjälknöl av älg, ölmarinerad vildsvinsytterfilé, inkokt röding och kräftlax är bara några av de rätter som du kan hitta på den dignande buffén. Frågar du M/S Eckerös köksmästare, Joakim ”Jocke” Nordberg, är det vildanden i jägmästarsås som du inte ska missa.

Hösten är den årstid då vi får ta till vara på och njuta av en massa läckerheter från skog och mark – en höjdpunkt för alla matälskare! På Eckerö Linjens viltbord får du möjlighet att smaka på skogens guld till havs.

– I vår matlagning använder vi oss så långt som det bara är möjligt av närproducerade och lokala råvaror från Roslagen och Åland. Trattkantareller, eller höstkantareller som vi säger på Åland, köper vi exempelvis från åländska privatpersoner som har svampplockning som fritidsintresse. Vår målsättning är att det ska smaka hemlagat och därför görs även de flesta av våra rätter från grunden ombord, helt i enlighet med vår matfilosofi, berättar Joakim Nordberg, köksmästare på Eckerö Linjen.

Viltbordskampanj!

Boka vårt stora viltbord för endast 27,10 €/vuxen vid avresa söndag till torsdag. Övriga dagar webbpris 32,71 €/vuxen (ordinarie pris 34,58/vuxen). Erbjudandet gäller endast vid webbokning.

Barn äter till ett förmånligare pris, se priser här. Observera att plats för barn oavsett ålder ska bokas i restaurangen. Måltider ombord kan bokas online (till webbpris) och per telefon (till ordinarie pris) fram till dagen innan avresa. Du kan också köpa din måltid till ordinarie pris ombord i mån av plats i restaurangen.

Är ni ett sällskap på 10 personer eller flera?
För grupper är det extra förmånligt i buffén. För prisinformation och bokning ring 018-28300 (Åland) eller 0175-258 00/tryck 3 (Sverige).

img taxfree solveig

Taxfree

Dofter, smycken, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår taxfreebutik. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda…

Läs mer
img kryssningsvardar lellejampa

Mycket nöje ombord

På Ålands hav bjuds du på underbara toner alla dagar i veckan av våra kryssningsvärdar, gästartister som trubadurer och liveband…

Läs mer
img kock nordin

Eckerö Linjens matfilosofi

Att skapa goda matupplevelser för våra gäster är ett ständigt pågående arbete som omfattar allt från val av råvaror till trivseln…

Läs mer