M/S Eckerö trafikerar enligt ordinarie tidtabell. För aktuell information gällande resande under pandemin,klicka här

Stort viltbord

Mellan den 24 september och 18 november 2021 kan du njuta av det godaste från skogen och havet när du reser med oss. Vad sägs om tjälknöl av älg, rökt vildsvin, inkokt röding, rimmad lättrökt hjortrygg, renlägg med plommon eller ölbräserat vildsvin?
Webbpris 32.38€ /person

Vilt från skogen samt delikatesser från höstens skördar fyller vårt viltbord som dukas upp igen mellan den 24/9-18/11 på 13.30, 15.00 och 18.30-avgången, även på 10.00-avgången på lördagar. Mustig höstgryta, tjälknöl av älg, ölbräserat vildsvin, inkokt röding och kräftlax är bara några av de rätter som du kan hitta på den dignande buffén. Frågar du M/S Eckerös köksmästare, Joakim ”Jocke” Nordberg, är det vildanden i jägmästarsås som du inte ska missa.

Hösten är den årstid då vi får ta till vara på och njuta av en massa läckerheter från skog och mark – en höjdpunkt för alla matälskare! På Eckerö Linjens viltbord får du möjlighet att smaka på skogens guld till havs.

– I vår matlagning använder vi oss så långt som det bara är möjligt av närproducerade och lokala råvaror från Roslagen och Åland. Trattkantareller, eller höstkantareller som vi säger på Åland, köper vi exempelvis från åländska privatpersoner som har svampplockning som fritidsintresse. Vår målsättning är att det ska smaka hemlagat och därför görs även de flesta av våra rätter från grunden ombord, helt i enlighet med vår matfilosofi, berättar Joakim Nordberg, köksmästare på Eckerö Linjen.

Stort viltbord med delikatesser från skog och hav

Webbpris viltbord 340:–
Ordinarie pris 360:–
(webbpris 33,33 €, ordinarie pris 35,29 €)

Barn äter till ett förmånligare pris, se priser här. Observera att plats för barn oavsett ålder bör bokas i restaurangen. Måltider ombord kan bokas online (till webbpris) och per telefon (till ordinarie pris) fram till dagen innan avresa. Du kan också köpa din måltid till ordinarie pris ombord i mån av plats i restaurangen.

Är ni ett sällskap på 10 personer eller flera?
För grupper är det extra förmånligt i buffén. För prisinformation och bokning ring 0175-258 00/tryck 3 (Sverige) eller 018-28300 (Åland).

Av omtanke!
Vi är måna om att du som gäst ska kunna njuta av vårt viltbord i Bufférestaurang Bornholm och därför har vi vidtagit en mängd åtgärder för att göra det tryggt och säkert även i buffén. Vi har minskat antalet sittplatser och påminner hela tiden om att hålla avståndet genom distansmarkeringar. Vi har handdesinficeringsmedel vid entrén och i början av varje buffélinje. Bestick och servett dukas fram till borden. Vi har också skyddande plexiglas över buffé och distansmarkeringar i golvet. Drycker serveras till bordet.

img taxfree varm

Taxfree

Dofter, smycken, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår taxfreebutik. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda…

Läs mer
img av-omtanke ny

Res tryggt och säkert med oss!

Vi vill att du skall kunna njuta av en trygg resa med oss och har vidtagit en mängd åtgärder för din och vår personals säkerhet.…

Läs mer
img kryssningsvardar alla

Mycket nöje ombord

Våra kryssningsvärdar underhåller med glad live-musik och frågesport. Under fredag och lördag spelar också trubadurer och…

Läs mer