Stort skärgårdsbord

Stort skärgårdsbord

Skärgårdsbordet

Du vet väl om att du får ett förmånligare pris på skärgårdsbordet om du förhandsbokar och betalar innan avresa.

Stora Skärgårdsbordet 22,55 €
(ordinarie pris 24,51 €)

Boka

Vårt omtyckta skärgårdsbord står uppdukat med massor av olika svenska och åländska delikatesser. Grunden i matlagningen utgörs av klassiska rätter med inslag av nya smaker och kombinationer. Gott och vällagat av säsongens råvaror i en välkomnande miljö där du som gäst är viktigast.

Skärgårdsbord 22,55 €/person vid förhandsbetalning.

Ordinarie pris 24,51 €. Barn upp till 6 år äter gratis i (betalande) målsmans sällskap, 7–15 år för halva priset.

Det ska smaka gott på riktigt!

– Det ska vara gott och vällagat, men nog så viktigt är att maten även är en njutning för ögat, säger Lucas Karlsson, kock på M/S Eckerö, och nämner samtidigt att ingen måltid är komplett utan rätt dryck i glaset.

– Våra servitörer ger gärna tips om dryckesval. Vi har ett nära samarbete med den italienska vingården Zonin. Deras viner finns hos oss som ”Ship’s Wine” och ”Captain’s Choice”. Vi samarbetar även med lokala leverantörer så som det åländska ölbryggeriet Stallhagen och svenska whiskytillverkaren Mackmyra.

Lucas sammanfattar Eckerö Linjens matfilosofi:
– Det ska smaka gott på riktigt!

Ät gott, fynda i vår välfyllda taxfreebutik Magasin Märket och njut av underhållningen ombord. Följ med på en härlig dag till havs och njut av underhållningen ombord.

Skärgårdsbord för grupper

För grupper om minst 10 vuxna erbjuder vi förmånliga skärgårdsbordskryssningar. Prisexempel skärgårdsbord för grupper från 20,59 € /per person.

Massor av underhållning

Eckerö Linjens nöjespåse innehåller allt ifrån pianister och trubadurer till musikquiz och liveband. Klicka här och se vad som händer när just du skall åka!

Restaurang Rospiggen

Utsökta menyer med säsongens råvaror som grund och viner som noga valts ut för att lyfta varje rätt. Vår à…