Vi vill erbjuda dig en trygg och säker resa! Läs mer om våra säkerhetsåtgärder till följd av Covid-19,klicka här
Stort påskbord

Stort påskbord

Vi dukar upp vårt stora påskbord 3-14/4 i bufférestaurang Bornholm – ett måste för alla vänner av god mat! Välj bland massor av läckra rätter som hör påsken till.
Webbpris 27.14€ /person

Påskbordet serveras igen 2021 pga inställda avgångar under påsken. Läs mer om detta, klicka här

Snart är det tid för årets påskfest! Riset pyntas, påskäggen fylls med godis och vi samlas kring goda middagar med familjen. Vad är du sugen på till påsk?

Ombord på M/S Eckerö dukar vi upp en påskbuffé med traditionella rätter som ägg, lax, sill, lamm, goda efterrätter och påskgodis. Båtens gubbröra och gräddlax tröttnar man aldrig på, och alla goda sillar och strömming med kokt potatis - vad gott! På varma sidan väntar bland annat rökt lammstek och örtrimmad lammfilé. Njut av ett gott vin till detta och låt blicken vila ut över havet. Pricken över i är naturligvis den finska desserten memma med grädde och socker!

Memma, vad är det?
Memma är en finsk påskdessert som ofta äts med socker och grädde. Prova att laga din egen memma, det är väldigt gott!

För 4 portioner behöver du:
2 l vatten
8 dl rågmjöl
3 dl malt
1 tsk salt
1 dl sirap
1 msk pomeransskal

Värm vattnet till 60 grader. Tillsätt rågmjölet och malten. Låt stå varmt utan att koka i 3 timmar. Låt koka upp 5-10 minuter. Tillsätt salt, sirap och malet pomeransskal. Häll i en ugnfast form och grädda 3 timmar i ca 175 grader. Rör om var 15:e minut de två första timmarna. Låt svalna innan servering.

Förmånligt påskbord för barn
Barn 6-17 år äter för halva priset och 0-5 år äter för 10:–/1 €.

Påskäggen hittar du i taxfree butiken
Vill du hjälpa påskharen handlar du godsaker till barnens påskägg i taxfreebutiken. Goda drycker till påskens middagar och vårens kommande högtider hittar du också här.

Är ni en grupp på 10 personer eller flera?
Maten i Bufferestaurang Bornholm återspeglas av säsong och under året skiftar temat från Vardagsbord till det klassiska skärgårdsbordet, påskbord, det mäktiga viltbordet och självklart ett dignande julbord. För grupper är det extra förmånligt i buffén. För prisinformation och bokning ring 0175-258 00/tryck 3 (Sverige) eller 28300 (Åland).

Vi vill önska dig en riktigt god och glad påsk!

Måltider ombord kan bokas online (till webbpris) och per telefon (till ordinarie pris) fram till dagen innan avresa. Du kan också köpa din måltid till ordinarie pris ombord i mån av plats i restaurangen.

img kryssningsvardar alla

Underhållning med våra kryssningsvärdar

Vår nöjespåse innehåller allt från avkopplande pianosång till fartfyllda shower och glad upptåg med våra kryssningsvärdar.

Läs mer
img perfume malle

Taxfree

Dofter, smycken, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår taxfreebutik. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda…

Läs mer
img mseckero kuling aw

After work kryssning på fredag

Häng med på en After Work kryssning med M/S Eckerö på fredag. Avsluta veckan på bästa sätt med en härlig 2-rätter á la carte…

Pris 34.00€ /person
Läs mer