M/S Eckerö trafikerar dagligen igen sedan 26 juni. För aktuell informationKlicka här!
Stort julbord

Stort julbord

Julen är mångas favorithögtid på året och då är det dags för vårt stora, klassiska julbord med alla svenska och åländska delikatesser. Sillar läggs in och smakas av, julskinkan tillagas i perfekt temperatur och alla rätter läggs upp på ett smakfullt sätt. Njut av vårt stora julbord som serveras mellan den 20 november och 23 december.
Webbpris 32.86€ /person

Julen står runt hörnet och det är dags att boka in årets julbord. Många gånger är det en konst i sig att äta julbord – åtminstone för dig som vill hinna njuta av alla delikatesser innan mättnaden slår till.

Från åländsk julkorv till prinskorv från Roslagen
Några av de åländska delikatesser som tar plats på julbordet är julkorv, köttbullar och rullsylta från Dahlmans, inlagd strömming från Bergmans fisk och svartbröd från Kökar. Från Roslagen hittar du bland annat prinskorv från Roslagskött, laxmousse från Fogdölax, korv från Musko Rökeri, Bröderna Linussons julfläsk, kallsylta och skinka, gravad och varmrökt lax från Roslagsfisk.

Men det finns flera fördelar med en julbordskryssning – bortom alla delikatesser. Du får mycket på en och samma gång. En utlandsresa, ett stort julbord med havsutsikt, chans att fixa julklapparna i taxfreebutiken och underhållning med livemusik i baren. Dessutom kan du åka över dagen och är hemma igen till kvällen – det är bekvämt. Bilen kan du lämna hemma och istället ta någon av våra anslutningsbussar.

Julbrunch på 10.00-avgången
Den vanliga brunchen har fått inslag av jul och på buffén hittar du bl.a. skinka och andra traditionella julrätter i mindre tappning. Den härliga julbrunchen i Buffé Bornholm på 10.00-turen (ej lördagar) dukas fram den 20/11-23/12.

Webbpris julbrunch 220:– (ordinarie pris 240:–).

Förmånligt julbord och julbrunch för barn
Barn 6-17 år äter för halva priset och 0-5 år äter för SEK 10/1 €.

Måltider ombord kan bokas online (till webbpris) och per telefon (till ordinarie pris) fram till dagen innan avresa. Du kan också köpa din måltid till ordinarie pris ombord i mån av plats i restaurangen.