M/S Eckerö trafikerar dagligen igen sedan 26 juni. För aktuell informationKlicka här!
Stora skärgårdsbordet

Stora skärgårdsbordet

Vårt omtyckta skärgårdsbord står uppdukat med massor av olika svenska och åländska delikatesser som gräddlax, svartbröd, kallskuret, korv från musko Rökeri och mycket annat. Grunden i matlagningen utgörs av klassiska rätter med inslag av nya smaker och kombinationer. Helt enkelt gott och vällagat av säsongens råvaror i en välkomnande miljö där du som gäst är viktigast.
Webbpris 24.29€ /person

– Det ska vara gott och vällagat, men nog så viktigt är att maten även är en njutning för ögat, säger Lucas Karlsson, kock på M/S Eckerö, och nämner samtidigt att ingen måltid är komplett utan rätt dryck i glaset.

– Våra servitörer ger gärna tips om dryckesval. Vi har ett nära samarbete med den italienska vingården Zonin. Deras viner finns hos oss som ”Ship’s Wine” och ”Captain’s Choice”. Vi samarbetar även med lokala leverantörer så som det åländska ölbryggeriet Stallhagen och svenska whiskytillverkaren Mackmyra.

Lucas sammanfattar Eckerö Linjens matfilosofi:
– Det ska smaka gott på riktigt!

Skärgårdsbordet serveras mellan den 1/3-24/9 och 26-30/12.

Förmånligt skärgårdsbord för barn
Barn 6-17 år äter för halva priset och 0-5 år äter för SEK 10/1 €.

Är ni en grupp på 10 personer eller flera?
Maten i Bufferestaurang Bornholm återspeglas av säsong och under året skiftar temat från Vardagsbord till det klassiska skärgårdsbordet, påskbord, det mäktiga viltbordet och självklart ett dignande julbord. För grupper är det extra förmånligt i buffén. För prisinformation och bokning ring 0175-258 00/tryck 3 (Sverige) eller 28300 (Åland).

Måltider ombord kan bokas online (till webbpris) och per telefon (till ordinarie pris) fram till dagen innan avresa. Du kan också köpa din måltid till ordinarie pris ombord i mån av plats i restaurangen.

img perfume malle

Taxfree

Dofter, smycken, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår taxfreebutik. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda…

Läs mer
img kryssningsvardar alla

Nöje ombord

Glada upptåg, gott humör, sång och musik det är vad våra kryssningsvärdar bjuder på – alla dagar i veckan!

Läs mer