• KungstrA4dgA5rden-resize-1920px
  • img stockholmsjul (1)
  • img stockholmsjul (3)
  • img stockholmsjul (5)
  • img stockholmsjul (4)
  • img stockholmsjul (6)

Julmys i Stockholm med ljuspromenad

Upplev julens magi i Stockholm och promenera bland de upplysta gatorna och känn värmen och julglädjen som sprider sig i staden. Boka resa och boende enkelt och bekvämt via oss!

Stockholm blir som en gnistrande sagovärld när julen närmar sig. Över 40 gator och torg kläs i en glittrande fest av traditionellt julljus och moderna ljuskonstverk. Ljusslingor dansar över fasaderna och skulpturer i form av älgar, kottar, renar, änglar och mistlar sprider en magisk atmosfär.

Jul i Stockholm är verkligen en fantastisk tid då staden pryds med över en miljon glittrande LED-ljus som skapar en förtrollande atmosfär. Över 40 gator, torg och platser i Stockholm City förvandlas till en sagolik värld som hyllar svenska jultraditioner på ett modernt och spektakulärt sätt.

Naturen och dess ikoniska symboler som älgar, kottar, hjortar, granar, renar och änglar i ljuskonstalationer tar plats i den dekorerade staden, tillsammans med en gigantisk mistel.

Det är inte bara en visuell fest utan även en interaktiv upplevelse. På Stockholmsjuls hemsida stockholmsjul.se finns möjligheten att ladda ner en ljuskarta som guidar dig genom den magiska ljuspromenaden. Att vandra genom Stockholms upplysta gator och torg på egen hand, omgiven av en miljon gnistrande ljus, blir verkligen en oförglömlig upplevelse. Det är som att gå in i en julberättelse där varje gata och varje ljusstråle skapar en unik känsla.

Julbelysningen är tänd mellan den 11 november 2023 och 13 januari 2024.

Boka boende i Sverige via oss!

Boka boende i Sverige enkelt och bekvämt via oss. Vi hjälper dig att hitta det rätta hotellet, oavsett om du planerar en romantisk helg, en familjesemester eller en affärsresa. Vi samarbetar med Scandic som har det största och bredaste nätverket av hotell på den nordiska marknaden. Välkommen med din förfrågan!