img schnitselbuffe

Schnitzelbuffé på kvällsavgången

Under sommaren öppnar vi upp bufférestaurang Bornholm under utvalda datum och serverar en härlig Schnitzelbuffé på 20.00-avgången.
Schnitzelbuffé 16.36€ /person

Unna dig en smaklig buffé och ät så mycket du orkar! På 20.00-avgången utvalda datum öppnar vi upp bufférestaurang Bornholm och serverar Schnitzelbuffé. På buffén finns schnitzel, klyftpotatis, mos, bearnaisesås, pepparsås, citron, kapris, anjovis och grönsallad. Till buffén ingår vatten, juice, kaffe, te och mjölk. Vegetariskt alternativ på beställning (ej schnitzel).

Datum då buffén serveras: 16/6, 22/6.
Flera datum presenteras fortlöpande.

Schnitzeln sägs komma från Österrike och omnämdes redan omkring år 1857 då den österrikiske fältmarskalken Radetzky inporterade receptet till Wien. Legenden sade att han gillade "Cotoletta a la milanese" som idag heter Wienerschnitzel. Det första kända schnitzel i det österrikiska köket går dock tillbaka till år 1831. På Åland och i Sverige har schnitzeln blivit en mycket populär rätt, så även nu på M/S Eckerö.

Webbpris Schnitzelbuffé 16,36 €
(Ordinarie pris 18,22 €)

Barn äter till ett förmånligare pris, se priser här. Observera att plats för barn oavsett ålder ska bokas i restaurangen. Måltider ombord kan bokas online (till webbpris) och per telefon (till ordinarie pris) fram till dagen innan avresa. Du kan också köpa din måltid till ordinarie pris ombord i mån av plats i restaurangen.

Är ni ett sällskap på 10 personer eller flera?
För grupper är det extra förmånligt i buffén. För prisinformation och bokning ring 0175-258 00/tryck 3 (Sverige) eller 018-28300 (Åland).

img taxfree samlingsbild nov-dec

Taxfree

Dofter, smycken, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår taxfreebutik. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda…

Läs mer
img bornholm middag

Buffé Bornholm

Njut av god mat och en glittrande havsutsikt. I Buffé Bornholm kan du njuta av en dignande buffé med delikatesser från både land…

Läs mer
img lelleochjampa jul

Nöje och artister

Nöjeskryssa och njut av underbara live-musik alla dagar i veckan! Våra kryssningsvärdar och gästmusiker håller stämningen i…

Läs mer