Resor till Sverige

Resor till Sverige

Furuviksparken – ett måste på sommaren

Furuviksparken är inbäddad i en härlig grönska med exotiska djur, ett spännande tivori med en stor scen där populära artister underhåller, Äventyrsön med det hemliga fortet och så badet med pooler och vattenrutchkanor. Prisexempel 232 € för 2 vuxna + 2 barn.

Fartfyllda Gröna Lund

På Djurgården i Stockholm ligger Gröna Lund – en magisk värld där det omöjliga blir möjligt på bara en kort stund. Gammal blir ung, liten blir stor, upp blir ner och ner blir upp, ja upplevelsena är många. Prisexempel 293 € för 2 vuxna + 2 barn.

Åk till Kolmården i sommar

Kolmården välkomnar dig till ett magiskt och minnesvärt sommaräventyr. Bland djuren är det full aktivitet; harrisvråkarna provflyger i vårbrisen, nya djurungar utforskar nyfiket omvärlden och Kapten Sjösjuks sjöbjörnar, sälar och mannar är redo för en hejdundrande show. Prisexempel 352 € för 2 vuxna + 2 barn.

Astrid Lindgrens värld

Upplev en heldag med familjen på Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby. Här blir sagor verklighet då du kliver in i sagornas väld med Mattisbogen, Pippihuset och alla andra sagofigurer. Prisexempel 253 € för 2 vuxna och 2 barn.

Rolandz på Rondo i höst

Se Robert Gustavssons kult-band ROLANDZ uppträda på Rondo i Göteborg i höst. Här tas du med på en resa till folkparken med både fox, bugg och raggarrock samt skrålande allsång. Prisexempel för 2 personer 383 €

Se ”Så som i himmelen” – bo på Grand Central

En av svensk filmhistorias mest älskade filmer blir nu årets mest efterlängtade musikal på Oscarsteatern! Se musikalen Så som i himmelen pch bo Grand Central. Prisexempel för 2 personer 310 €

Hotell i Sverige

Sköna, trevliga och prisvärda hotell för alla smaker. Letar du efter hotell i Sverige för en kortare semester, en affärsresa eller en enkel övernattning? Koppla av i höst och låt oss sköta bokningen!

Tom Tits Experiment

Besök Tom Tits Experiment, ett hus fyllt till bredden med spännande experiment både ute och inne. Prisexempel för 2 vuxna och 2 barn 160 € inkl. en natt på Scandic Skogshöjd inkl. frukost och entré till Tom Tits.

Badäventyr för hela familjen

Planerar ni att göra en minisemester med familjen? Vi erbjuder paket med några av Sveriges bästa bad – från norr till söder. Prisexempel Gustavsvik Lost City 171 € för 2 vuxna och 2 barn.

Familjeresor till Sverige

Njut av en helg tillsammans med familjen och boka en kortresa till Sverige. Det finns massor med aktiviteter att göra även under vinterhalvåret, så passa på att boka in en skön kortweekend. Pris från 97 €/dubbelrum.

Relaxweekend med turkiskt bad

Hamam Oriental, en turkisk oas och Scandic Infra City erbjuder en genuin relaxweekend för kropp och själ. Pris från 233 €/person.

Stand Up i Stockholm

Varje fredag och lördag bjuder Stockholmsklubben Maffia Comedy Club på en riktig skrattfest på Scandic Malmen. Här kan du se landets hetaste och bästa komiker uppträda i en underhållande stand-up show. Boka hotellpaket med middag från 202 €/ 2 personer.

Kryssningar med Birka

Oavsett om du vill ha en 22-timmars minisemester med extra allt, uppleva nya spännande resmål på en lite längre kryssning eller inspireras och lära nytt på en temakryssning hittar du den på Birka. M/S Birka kryssar året runt från Stockholm genom en av världens vackraste skärgårdar.

Mässor, shopping och show

Resor med Williams Buss

Till Williams Buss