Resor till Sverige

Resor till Sverige

Tom Tits Experiment

SPORTLOVSTIPS! Besök Tom Tits Experiment, ett hus fyllt till bredden med spännande experiment både ute och inne. Prisexempel för 2 vuxna och 2 barn 146 € inkl. en natt på Scandic Skogshöjd inkl. frukost och entré till Tom Tits.

Badäventyr för hela familjen

SPORTLOVSTIPS! Planerar ni att göra en minisemester med familjen? Vi erbjuder paket med några av Sveriges bästa bad – från norr till söder. Prisexempel Gustavsvik Lost City 185 € för 2 vuxna och 2 barn.

Familjeresor till Sverige

SPORTLOVSTIPS! Njut av en helg tillsammans med familjen och boka en kortresa till Sverige. Det finns massor med aktiviteter att göra även under vinterhalvåret, så passa på att boka in en skön kortweekend. Pris från 97 €/dubbelrum.

Shopping på SKHLM centrum, Ikea och Heron City

SPORTLOVSTIPS! Förnya vårens garderon eller piffa till hemmet med nya möbler och shoppa loss på IKEA Kungens Kurva, Skärholmen Centrum eller Heron City. Resedatum: 17/2, 24/2, 10/3 och 17/3. Pris 28 €/person.

Hotell i Stockholm och övriga Sverige

Sköna, trevliga och prisvärda hotell för alla smaker. Letar du efter hotell i Sverige för en kortare semester, en affärsresa eller en enkel övernattning? Boka via oss och vi bjuder på båtresan med bil- och personbiljett.

Gentlemannen på Oscarsteatern

Boka Oscarsteaterns musikalkomedi Gentlemannen i Stockholm och övernatta tvärs över gatan på hippa Grand Central by Scandic. Prisexempel 317 € för två personer på fredagar.

The Phantom Of The Opera

Ta chansen och upplev den fantastiska musikalen som spelas på Göteborgsoperan under hösten 2017 och våren 2018. Resepaket med resa, boende och biljett från 249 € för 2 personer.

Relaxweekend med turkiskt bad

Hamam Oriental, en turkisk oas och Scandic Infra City erbjuder en genuin relaxweekend för kropp och själ. Pris från 259 €/person.

Stand Up i Stockholm

Varje fredag och lördag bjuder Stockholmsklubben Maffia Comedy Club på en riktig skrattfest på Scandic Malmen. Här kan du se landets hetaste och bästa komiker uppträda i en underhållande stand-up show. Boka hotellpaket med middag från 218 €/ 2 personer.

Kryssningar med Birka

Oavsett om du vill ha en 22-timmars minisemester med extra allt, uppleva nya spännande resmål på en lite längre kryssning eller inspireras och lära nytt på en temakryssning hittar du den på Birka. M/S Birka kryssar året runt från Stockholm genom en av världens vackraste skärgårdar.

Mässor, shopping och show

Resor med Williams Buss

Till Williams Buss