Resor till Sverige

Resor till Sverige

Kolmården i sommar

Kolmården välkomnar dig till ett magiskt och minnesvärt sommaräventyr. Bland djuren är det full aktivitet; harrisvråkarna provflyger i vårbrisen, nya djurungar utforskar nyfiket omvärlden och Kapten Sjösjuks sjöbjörnar, sälar och mannar är redo för en hejdundrande show. Prisexempel 275 € för 2 vuxna + 2 barn.

Skara Sommarland

Upplev Skara Sommarland, Skandinaviens största vattenpark med tivoli och gokart. I vattenparken finns ett av Sveriges största vattenland med äventyrsbad, vattenrutschkanor och flera poolområden. I tivolit finns allt från lugnare karuseller till fartfyllda attraktioner och berg- och dalbanor. Prisexempel paketresa 2 vuxna + 2 barn 288 €

High Chaparral

Välkommen till Vilda Västern och sommarens stora äventyr. En värld full av fängslande shower, fascinerande hjältar och skurkar, salooner med god mat och dryck och massor av andra upplevelser. Så dra på dig bootsen, sadla hästen och ladda knallpulverpistolen. För nu är du i Vilda Västern. Prisexempel paketresa 2 vuxna + 2 barn 270 €

Furuviksparken

Furuviksparken är inbäddad i en härlig grönska med exotiska djur, ett spännande tivori med en stor scen där populära artister underhåller, Äventyrsön med det hemliga fortet och så badet med pooler och vattenrutchkanor. Prisexempel 223 € för 2 vuxna + 2 barn.

Tom Tits Experiment

Besök Tom Tits Experiment, ett hus fyllt till bredden med spännande experiment både ute och inne. Pris för 2 vuxna och 1 barn från 159 € inkl. en natt på hotell.

Aqua Nova Äventyrsbad

Bada och ha kul på Aqua Nova Äventyrsbad i Borlänge. Här finns det bl.a. rutschkanor, vildfors, vågbassäng och utomhusbassäng med virvelström. Pris från 144 € för 2 vuxna och 2 barn.

Shopping weekend i Stockholm

Nya skor, en skön vårkofta eller varför inte både och? Ta med din bästa vän på en shoppingresa och spendera hela dagen i shoppingcentren, vila sedan fötterna på någon av Scandics hotell. Pris från 71 €/person.

Hotell i Stockholm och övriga Sverige

Sköna, trevliga och prisvärda hotell för alla smaker. Letar du efter hotell i Sverige för en kortare semester, en affärsresa eller en enkel övernattning? Boka via oss och vi bjuder på båtresan med bil- och personbiljett.

Relaxweekend med turkiskt bad

Hamam Oriental, en turkisk oas och Scandic Infra City erbjuder en genuin relaxweekend för kropp och själ. Pris från 259 €/person.

Stand Up i Stockholm

Stockholmsklubben Maffia Comedy har flyttat till Scandic Malmen och bjuder under hösten på några av landets hetaste komiker. Njut av en härlig middag i hotellets Bistro, följt av Stand Up och en god natts sömn.

Food tour eller spökvandring

Matvandra i Stockholm och upptäck stadens smultronställen med guide. För dig som söker mer spänning kan du välja att gå på en spökvandring längs Gamla Stans gator och torg.

Kryssningar med Birka

Oavsett om du vill ha en 22-timmars minisemester med extra allt, uppleva nya spännande resmål på en lite längre kryssning eller inspireras och lära nytt på en temakryssning hittar du den på Birka. M/S Birka kryssar året runt från Stockholm genom en av världens vackraste skärgårdar.

Mässor, shopping och show

Resor med Williams Buss

Till Williams Buss