Resor till Sverige

Resor till Sverige

Tom Tits Experiment

Besök Tom Tits Experiment, ett hus fyllt till bredden med spännande experiment både ute och inne. Pris för 2 vuxna och 1 barn från 159 € inkl. en natt på hotell.

Aqua Nova Äventyrsbad

Bada och ha kul på Aqua Nova Äventyrsbad i Borlänge. Här finns det bl.a. rutschkanor, vildfors, vågbassäng och utomhusbassäng med virvelström. Pris från 144 € för 2 vuxna och 2 barn.

Shopping weekend i Stockholm

Nya skor, en skön vårkofta eller varför inte både och? Ta med din bästa vän på en shoppingresa och spendera hela dagen i shoppingcentren, vila sedan fötterna på någon av Scandics hotell. Pris från 71 €/person.

Hotell i Stockholm och övriga Sverige

Sköna, trevliga och prisvärda hotell för alla smaker. Letar du efter hotell i Sverige för en kortare semester, en affärsresa eller en enkel övernattning? Boka via oss och vi bjuder på båtresan med bil- och personbiljett.

Relaxweekend med turkiskt bad

Hamam Oriental, en turkisk oas och Scandic Infra City erbjuder en genuin relaxweekend för kropp och själ. Pris från 259 €/person.

Stand Up i Stockholm

Stockholmsklubben Maffia Comedy har flyttat till Scandic Malmen och bjuder under hösten på några av landets hetaste komiker. Njut av en härlig middag i hotellets Bistro, följt av Stand Up och en god natts sömn.

Food tour eller spökvandring

Matvandra i Stockholm och upptäck stadens smultronställen med guide. För dig som söker mer spänning kan du välja att gå på en spökvandring längs Gamla Stans gator och torg.

Tutankhamun-utställning

Besök den världsunika utställningen ”Tutankhamun – Graven och skatterna” på Magasin 9 i Stockholm. Som besökare på utställningen får du bo på Scandic Ariadne och Scandic Foresta till rabatterat pris.

Kryssningar med Birka

Oavsett om du vill ha en 22-timmars minisemester med extra allt, uppleva nya spännande resmål på en lite längre kryssning eller inspireras och lära nytt på en temakryssning hittar du den på Birka. M/S Birka kryssar året runt från Stockholm genom en av världens vackraste skärgårdar.

Mässor, shopping och show

Resor med Williams Buss

Till Williams Buss