Resor till Sverige

Resor till Sverige

Halloween på Liseberg

Upplev Halloween på Liseberg som i år är längre, större och rysligt läskigt. Under några ödesdigra dagar fylls parken med ljusskygga figurer och roliga bus och godis. Prisexempel 135 €/natt för dubbelrum på Scandic Backadal.

After Dark på Oscarsteatern

Boka After Darks farvälföreställning ”This is It” på Oscarsteatern i Stockholm och övernatta tvärs över gatan på hippa Grand Central by Scandic. Prisexempel 334 € för 2 personer.

Shopping weekend i Stockholm

Nya skor, en skön vårkofta eller varför inte både och? Ta med din bästa vän på en shoppingresa och spendera hela dagen i shoppingcentren, vila sedan fötterna på någon av Scandics hotell. Pris från 71 €/person.

Relaxweekend med turkiskt bad

Hamam Oriental, en turkisk oas och Scandic Infra City erbjuder en genuin relaxweekend för kropp och själ. Pris från 259 €/person.

Tom Tits Experiment

Besök Tom Tits Experiment, ett hus fyllt till bredden med spännande experiment både ute och inne. Pris för 2 vuxna och 1 barn från 154 € inkl. en natt på hotell.

Hotell i Stockholm och övriga Sverige

Sköna, trevliga och prisvärda hotell för alla smaker. Letar du efter hotell i Sverige för en kortare semester, en affärsresa eller en enkel övernattning? Boka via oss och vi bjuder på båtresan med bil- och personbiljett.

Food tour eller spökvandring

Matvandra i Stockholm och upptäck stadens smultronställen med guide. För dig som söker mer spänning kan du välja att gå på en spökvandring längs Gamla Stans gator och torg.

Aqua Nova Äventyrsbad

Bada och ha kul på Aqua Nova Äventyrsbad i Borlänge. Här finns det bl.a. rutschkanor, vildfors, vågbassäng och utomhusbassäng med virvelström. Pris från 144 € för 2 vuxna och 2 barn.

Kryssningar med Birka

Oavsett om du vill ha en 22-timmars minisemester med extra allt, uppleva nya spännande resmål på en lite längre kryssning eller inspireras och lära nytt på en temakryssning hittar du den på Birka. M/S Birka kryssar året runt från Stockholm genom en av världens vackraste skärgårdar.

Mässor, shopping och show

Resor med Williams Buss

Till Williams Buss