Hem Resepaket Liseberg
  • img liseberg (4)
  • img liseberg (6)
  • img liseberg (2)
  • img liseberg (5)

Liseberg

Släpp loss glädjen på Liseberg i Göteborg. Upplev allt från hisnande berg- och dalbanor och söta karuseller som pirrar alldeles lagom till härliga livekonserter och mycket mer.

På Liseberg är mycket på låtsas men upplevelserna på riktigt. Här väntar allt från härligt magkittlande attraktioner och musik till ljuvliga toner av liveartister.

Åk så det skvätter om det på tivolit! Testa FlumeRide, de skrattimpregnerade stockarna som åker genom vattnet i upp till 60 km/h genom vattenfall och snabba svängar. Du kan också pröva dina vingar och få din egen flygmaskin att snurra om du kan, vill och vågar i AeroSpin – ett kittlande flygäventyr högt i det blå. Tävla med dina vänner om vem som lyckas göra flest spins eller bara njut av en spektakulär utsikt 35 meter över nöjesparken. På nöjesparken finns mängder av attraktioner för alla åldrar.

På Liseberg hittar du ockås Lisebergskaninernas eget land. Ett land de byggt själva, så räkna med överraskningar. Sång, dans och såklart karuseller som kittlar alldeles lagom i små magar, jordens godaste fika och massor av lek. Här skuttar de omkring och njuter av precis allt som är roligt.

Magisk musikglädje Live på Liseberg
Sommarens härliga musikupplevelser är stora nog att fylla inte en, men två scener! Tillsammans skapar Stora och Lilla Scenen Göteborgs bästa livescen med allt från svenska och internationella världsartister till solkyssta trubaduraftnar på programmet.

Läs mer och köp entrébiljett till parken på www.liseberg.se

Boka boende i Sverige via oss!

Boka boende i Sverige enkelt och bekvämt via oss. Vi hjälper dig att hitta det rätta hotellet, oavsett om du planerar en helg på tu man hand, en familjesemester eller en affärsresa. Vi samarbetar med Scandic som har det största och bredaste nätverket av hotell på den nordiska marknaden. Välkommen med din förfrågan!