Hem Resepaket Astrid Lindgrens värld
  • img astrid lindgrens varld (2)
  • img astrid lindgrens varld (4)
  • img astrid lindgrens varld (1)
  • img astrid lindgrens varld (3)
  • img astrid lindgrens varld (5)

Astrid Lindgrens värld

Träffa Pippi Långstrump, Emil i Lönneberga och Ronja Rövardotter. I Vimmerby i Småland kliver du rakt in i Astrid Lindgrens Värld, en värld där barnen alltid står i fokus.

Kliv in i sagans värld och besök Junibacken, Bullerbyn, Törnrosdalen eller Katthult. Alla dagar pågår levande teater överallt i parken och mellan föreställningarna kan du träffa Pippi, Emil eller de andra i deras hemmamiljöer.

Välkommen till Astrid Lindgrens Värld, där sagor blir verklighet och fantasin får fritt spelrum! Beläget i vackra Vimmerby, är detta den ultimata destinationen för hela familjen. Här får ni kliva rakt in i Astrid Lindgrens älskade berättelser och uppleva de klassiska miljöerna från Pippi Långstrump, Emil i Lönneberga, Karlsson på taket, och många fler.

Möt och interagera med de ikoniska karaktärerna som gör Astrid Lindgrens värld så magisk. Se Pippi utföra sina upptåg, eller följ med Emil på hans busiga äventyr. Dagligen hålls teaterföreställningar som återberättar Astrids mest älskade historier. Skratta, ha kul och förundras tillsammans med familj och vänner. Utforska Villa Villekulla, Katthult, Mattisborgen och andra kända platser som är byggda med enastående detaljrikedom. Barnen kan klättra, leka och upptäcka i en trygg och inspirerande miljö. Här är lekplatserna utformade för att stimulera fantasi och rörelseglädje. För att hinna se allt rekommenderar vi ett två dagars besök i parken.

Gör din sommar oförglömlig och boka din resa till Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby. Här väntar äventyr, glädje och minnen för livet!

Härliga menyer på parkens restauranger och caféer

Slå dig ner i parkens restauranger och caféer och avnjut något gott. Här finns över 15 olika alternativ att välja mellan med allt från frasiga våfflor till smarriga fiskpinnar på Hamnmagasinet och glass i stora lass hos Vasastans glass.

Läs mer och köp entrébiljett till parken på astridlindgrensvarld.se

Boka boende i Sverige via oss!

Boka boende i Sverige enkelt och bekvämt via oss. Vi hjälper dig att hitta det rätta hotellet, oavsett om du planerar en helg på tu man hand, en familjesemester eller en affärsresa. Vi samarbetar med Scandic som har det största och bredaste nätverket av hotell på den nordiska marknaden. Välkommen med din förfrågan!