img personalentestar escaperoom

Personalen testar Escape Room

Ni befinner er inlåsta i ett rum. Nu gäller det att gnugga geniknölarna och låta er frustreras och irriteras men framför allt fascineras över klurigheten i de uppgifter ni behöver lösa tillsammans för att dörren ska öppnas.

60 minuter har ni på er att ta er ut genom att hitta en serie ledtrådar och med hjälp av dessa lösa en massa knep och knåp. Och utan att överdriva – de 60 minuterna går rysligt fort! Det gäller att inte överanalysera de olika ledtrådarna, men att inte göra det är betydligt svårare än man tror. Och det är precis just det som många gånger sätter käppar i hjulet för att ta sig vidare.

Escape room och Lost Inn är en perfekt aktivitet för familjer, kompisgäng eller kollegor. Här gäller det att kunna samarbeta! Man kan vara en grupp på upp till 6 personer i ett rum (i ett av de nuvarande rummen på Escape room kan man vara upp till 7 personer). Fyra tjejer, Frida, Maria, Tove och Madelene, från Eckerö Linjens marknads- och försäljningsavdelning testade ett av rummen, Backstage, på Escape room. De var ganska kaxiga då de gick in, men definitivt inte lika kaxiga efteråt då de under de givna 60 minuterna inte lyckades lösa alla uppgifter för att ta sig ut ur rummet. Lyckas ni ta er ut? Det finns bara ett sätt att ta reda på det!

Läs mer om Escape room här
Läs mer om Lost Inn här

img personalentestar winhornet

Personalen testar Winhörnet och Bio Savoy

Vill ni ha en riktigt mysig kväll ska ni inleda den på bistrocafé Winhörnet och sedan bänka er i de bekväma biostolarna på Bio…

Läs mer
img pesonalentestar bowling

Personalen testar Bowling

Mjuka upp kastarmen och utmana din familj eller dina vänner i bowling på Idrottsgården i Mariehamn! Det gjorde våra…

Läs mer
img pesonalentestar golf-och-skytte

Personalen testar Golf- och Skyttehallen

En bit utanför Mariehamns centrum (ca 3,5 km) finns Golf- och Skyttehallen där du får testa på både putter och puffra. Hit kan…

Läs mer