img personalentestar mariebad

Personalen testar Äventyrsbadet Mariebad

De månader under året då Ålands fina badstränder inte lockar kan man besöka äventyrsbadet Mariebad där badvattnet är varmt året om, oavsett årstid.

Här kan man utmana varandra i den 65,5 m långa vattenrutschbanan med tidtagning, koppla av i bubbelpoolen, simma längder i motionsbanorna eller varför inte simma ut till utomhusbassängen med vidsträckt utsikt över havsviken och det lilla sjöfararkapellet i Mariehamns sjökvarter. För de allra yngsta besökarna finns en barnbassäng med en liten rutschbana. Naturligtvis finns här även bastur att värma sig i.

Känner man sig hugad finns också möjlighet att vinterbada. Outi och Camilla som jobbar med försäljning samt Jussi från tekniska avdelningen räddes inte det kalla havet, utan anammade sin finska sisu och tog sig ett dopp i havsviken en kylig januaridag. Under sitt besök passade de även på att motionssimma några längder, testa vattenrutschbanan och varva ner i den varma bubbelpoolen.

Läs mer om Mariebad här

img personalentestar escaperoom

Personalen testar Escape Room

Ni befinner er inlåsta i ett rum. Nu gäller det att gnugga geniknölarna och låta er frustreras och irriteras men framför allt…

Läs mer
img pesonalentestar bowling

Personalen testar Bowling

Mjuka upp kastarmen och utmana din familj eller dina vänner i bowling på Idrottsgården i Mariehamn! Det gjorde våra…

Läs mer
img personalentestar entax

Personalen testar VR på Entax

Vill ni göra något ni kommer att tala om länge efteråt? Besök Entax mitt i centrala i Mariehamn! Deras VR- upplevelser kommer få…

Läs mer