Stort julbord

Julen är mångas favorithögtid på året och då är det dags för vårt stora, klassiska julbord med alla svenska och åländska delikatesser. Sillar läggs in och smakas av, julskinkan tillagas i perfekt temperatur och alla rätter läggs upp på ett smakfullt sätt. Njut av vårt stora julbord som serveras mellan den 22 november och 23 december 2019.
Webbpris 31.43€/person

Julen står runt hörnet och det är dags att boka in årets julbord. Många gånger är det en konst i sig att äta julbord – åtminstone för dig som vill hinna njuta av alla delikatesser innan mättnaden slår till.

Från åländsk julkorv till prinskorv från Roslagen
Några av de åländska delikatesser som tar plats på julbordet är julkorv, köttbullar och rullsylta från Dahlmans, inlagd strömming från Bergmans fisk och svartbröd från Kökar. Från Roslagen hittar du bland annat prinskorv från Roslagskött, laxmousse från Fogdölax, korv från Musko Rökeri, Bröderna Linussons julfläsk, kallsylta och skinka, gravad och varmrökt lax från Roslagsfisk.

Men det finns flera fördelar med en julbordskryssning – bortom alla delikatesser. Du får mycket på en och samma gång. En utlandsresa, ett stort julbord med havsutsikt, chans att fixa julklapparna i taxfreebutiken och underhållning med livemusik i baren. Dessutom kan du åka över dagen och är hemma igen till kvällen – det är bekvämt. Bilen kan du lämna hemma och istället ta någon av våra anslutningsbussar.

Nyhet! I år kommer det även att finnas en julkalender ombord med fina erbjudanden som gömmer sig bakom varje lucka. Under veckans alla dagar bjuds det dessutom på underhållning med fartygets kryssningsvärdar och inbjudna gästartister och varje tisdag får man njuta av en stämningsfull julshow med showgruppen Perfect Mix.

Julbrunch på 10.00-avgången
Den vanliga brunchen har fått inslag av jul och på buffén hittar du bl.a. skinka och andra traditionella julrätter i mindre tappning. Den härliga julbrunchen i Buffé Bornholm på 10.00-turen (ej lördagar) dukas fram den 22/11-23/12 2019.

Förmånligt julbord och julbrunch för barn
Barn 6-17 år äter för halva priset och 0-5 år äter gratis. Observera att plats i restaurangen alltid skall bokas även för barn.

Måltider ombord kan bokas online och per telefon fram till dagen innan avresa, du kan också köpas din måltid till ordinarie pris ombord i mån av plats i restaurangen.

Juliga erbjudanden i taxfreebutiken

Se våra juliga erbjudanden i taxfreebutiken. Julkalendrar, glögg, choklad och massor med dofter, accessoarer och kläder. Våra aktuella erbjudanden gäller 5/11 2018-6/1 2020.

Läs mer

Julshow med Perfekt Mix

Showgruppen Perfect Mix kommer tillbaka med sin populära julshow till M/S Eckerö! Fyra tisdagar i rad, fr.o.m. 26/11, får du njuta av de vackraste julsångerna, ryckas med i de fartfyllda numren och bara insupa den mysiga stämningen.

Läs mer

Festlig nyårsbuffé

Den 31 december dukar vi upp en stor och festlig nyårsbuffé med lyxig hummersallad, rökt hjortsteksrulle med färskost, laxmousse, gratinerad havskräfta, skaldjurswallenbergare, kalvfilé Oscar och mycket mer.

Pris 35.71€/person
Läs mer