Mycket på gång ombord

Utöver en massa underhållning händer det också mycket annat kul ombord på M/S Eckerö. Vi firar bl.a. vegetariska dagen, St Patrick's, den internationella Whiskydagen och den populära Romhelg ordnas igen.
Webbpris buss + båt t/r 7.60€/person

25/2 och 3/3 – The Beatles by BeatUs

Fyra killar från Liverpool förändrade världen! Under 60-talet slog de igenom ”Big Time”. Vilken tur! Annars hade BeatUs inte fått möjlighet att spela deras låtar som gjorde The Beatles till världens mest kända grupp genom tiderna! Häng med på en medryckande kryssning med Beatles låtar.

6/3 – Mäklarmässa i Bistro Byholma

Är du intresserad av att köpa stuga, hus eller lägenhet på Åland eller i Roslagen? Fredagen den 6 mars ordnas mässa ombord i Bistro Byholma där 10-talet mäklare från både Åland och Roslagen visar upp sina försäljningsobjekt. Mässan är öppen på 10.00 samt 15.00-avgången t/r.

16-22/3 – St Patrick's

Irländskt nöje hela veckan med bl.a. banden Blarney Pilgrims, Gyttring och O'Really som gästspelar ombord. Du kan också avnjuta en god irländsk öl i baren.

Läs mer

27/3 – Whiskydagen

Representanter från High Coast Whiskey gästar oss ombord. De har med sig en specialbuteljering och kommer att ha masterclass tastings.

Läs mer

16-18/4 – Romhelg på M/S Eckerö

Välkommen på romhelg ombord på M/S Eckerö den 16-18/4. Träffa utställare, prova på flera olika sorter och upplev nya smaker. I taxfreebutiken kommer det att finnas ett utökat romsortiment, så välkommen med på en spännande kryssning!

Läs mer

12/6-12/7 – EM i fotboll 2020

Det råder fotbollsyra ombord då vi visar alla matcher på storbildsskärm i Bistro Byholma. Stämningen kommer att vara på topp, så välkommen med och heja fram favoriterna!

Mycket nöje alla dagar i veckan!

Se vår nöjeskalender

Taxfree

Dofter, smycken, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår taxfreebutik. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda produkter!

Läs mer

Ät gott ombord på M/S Eckerö

Att skapa goda matupplevelser omfattar allt från val av råvaror till trivseln i våra restauranger. Det kan våra kockar och de gör sitt jobb med stor glädje och passion. Ombord på M/S Eckerö äter du gott oavsett vilken av våra restauranger du väljer. Välkommen med på en matglad resa!

Läs mer

After work kryssning på fredag

Häng med på en After Work kryssning med M/S Eckerö på fredag. Avsluta veckan på bästa sätt med en härlig 2-rätter á la carte middag, underhållning och shopping till glada sjöpriser. I priset ingår buss och båt t/r samt middag.

Pris 34.00€/person
Läs mer