Mycket på gång ombord

Utöver en massa underhållning händer det också mycket annat kul ombord på M/S Eckerö. Vi firar bl.a. vinets dag, vegetariska dagen, St Patrick's, den internationella Whiskydagen och den populära Romhelg ordnas igen.
Webbpris buss + båt t/r 7.60€/person

22/1 – Vinets dag

Fira vinets dag ombord med oss. Representanter från Zonin gästar oss och presenterar sina viner, varifrån också fartygets viner kommer. Fina vinerbjudanden i taxfreebutiken.

1/2 – Vegetariska dagen

Vi firar vegetariska dagen ombord med bl.a. vegetarisk veckans meny i à la carterestaurang Rospiggen och en extra vegetarisk rätt i Kafé Käringsund. Välkommen!

14/2 – Alla hjärtans dag

Hela båten önskar dig hjärtligt välkommen med erbjudande i à la carterestaurang Rospiggen, en hjärtlig drink i baren, fina erbjudanden i taxfreebutiken som bl.a. hjärtformade godis.

16-22/3 – St Patrick's

Irländskt nöje hela veckan med bl.a. banden Blarney Pilgrims, Gyttring och O'Really som gästspelar ombord. Du kan också avnjuta en god irländsk öl i baren.

27/3 – Whisky dagen

Representanter från High Coast Whiskey gästar oss ombord. De har med sig en specialbuteljering och kommer att ha masterclass föreläsningar.

16-18/4 – Romhelg på M/S Eckerö

Välkommen på romhelg ombord på M/S Eckerö den 16-18/4. Träffa utställare, prova på flera olika sorter och upplev nya smaker. I taxfreebutiken kommer det att finnas ett utökat romsortiment, så välkommen med på en spännande kryssning!

12/6-12/7 – EM i fotboll 2020

Det råder fotbollsyra ombord då vi visar alla matcher på storbildsskärm i Bistro Byholma. Stämningen kommer att vara på topp, så välkommen med och heja fram favoriterna!

Mycket nöje alla dagar i veckan!

Se vår nöjeskalender

Taxfree

Dofter, smycken, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår taxfreebutik. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda produkter!

Läs mer

Ät gott ombord på M/S Eckerö

Att skapa goda matupplevelser omfattar allt från val av råvaror till trivseln i våra restauranger. Det kan våra kockar och de gör sitt jobb med stor glädje och passion. Ombord på M/S Eckerö äter du gott oavsett vilken av våra restauranger du väljer. Välkommen med på en matglad resa!

Läs mer

After work kryssning på fredag

Häng med på en After Work kryssning med M/S Eckerö på fredag. Avsluta veckan på bästa sätt med en härlig 2-rätter á la carte middag, underhållning och shopping till glada sjöpriser. I priset ingår buss och båt t/r samt middag.

Pris 34.00€/person
Läs mer