Minimässa hälsa och mode 23/10

Välkommen ombord på minimässan "Hälsa och mode" den 23 oktober. Träffa entreprenörer, testa olika produkter och handla med dig förmånliga mässprodukter. Mässan hålls i Bistro Byholma på 10.00- och 15.00-avgången.
Buss + båt t/r /person

Onsdagen den 23 oktober kastar vi loss och håller en populär minimässa ombord på M/S Eckerö.

Följ med och träffa entreprenörer som arbetar med hälsa, mode och skönhet! Se på modevisning, prova på behandlingar, delta i fina utlottningar och shoppa loss. De första 50 gästerna på 10.00- och 15.00-avgången bjuder vi på ett glas Eckerö Cuvee.

På 10.00-avgången gästar också författaren David Wikdahl M/S Eckerö och signerar sin pinfärska bok "Gryningspyromanen" som fått nya kapitel och uppdaterats med de senaste om Sveriges värsta mordbrännare.
På 15.00-avgången kliver författaren Rose Tillberg Mattsson ombord och signerar sin nya bok "Hotelldirektören är tillbaka".

Dessutom kan du koppla av med glad underhålling, god mat och taxfreeshopping under hela dagen! Du reser enkelt och bekvämt med anslutningsbuss från flera orter så välkommen att spendera en härlig dag till sjöss med oss!

Minimässan ordnas i samarbete med Chajn Events och Dress Like Marie.

Taxfree

Populära dofter, smycken, kosmetika, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår välsorterade taxfreebutik. Missa inte våra specialpris erbjudanden på utvalda produkter!

Läs mer

Nöje och artister

Eckerö Linjens nöjespåse innehåller allt från pianister och trubadurer till musikquiz, liveband och sommarparty på däck. Klicka här och se vad som händer när just du skall åka!

Läs mer