Internationella Whiskydagen 27/3

Fira Internationella Whiskydagen med oss! Representanter från High Coast Whiskey är bl.a. ombord och har med sig en specialbuteljering och kommer att ha masterclass tastings.
Whisky Masterclass (tasting) 17.05€/person

Välkommen ombord på den Internationella Whiskydagen fredagen den 27 mars. Förutom fina erbjudanden och tasting i taxfreebutiken kommer det också att ordnas Masterclass i konferensrummet Jungman.

Förhandsboka exklusiv Tasting

High Coast Whisky håller i provningen och har med sig fyra olika whisky, bl.a sin specialtappning, High Coast 63:an, High Coast Berg och High Coast Dálvve Signature Malt. Det ordnas ett Masteclass tillfälle 15 minuter efter avgång på 10.00-, 13.30-, 15.00 och 18.30-avgången. Max 20 deltagare per tillfälle. Masterclass kostar 179:– per person, boka din plats på förhand på telefon 0175 258 00 eller köp biljett i mån av plats ombord (biljett säljs i info).

Nöje och shopping

Våra kryssningsvärdar kommer också att ordna en Whiskyquiss i Klubb Kuling, där de underhåller med livemusik under dagen. Passa också på att handla med din fina Whisky till förmånliga priser i taxfreebutiken.

Taxfree

Dofter, smycken, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår taxfreebutik. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda produkter!

Läs mer