Info om trafikuppehållet och bokning av resa efter 24/1 hittar du här.

Buffé Bornholm

I bufférestaurang Bornholm står det populära skärgårdsbordet uppdukat med tema efter säsong.
Webbpris skärgårdsbord  24.02€  /person

Våren inleds med det traditionella skärgårdsbordet med delikatesser från hav och land följt av påskbord några dagar. På hösten dukar vi upp den fantastiska viltbordet med läckerheter fårn skogens skafferi. Till jul blir dte självklart vårt stora julbord med allt som hör julen till. Året avslutas med en lyxig nyårsbuffé.

Frukost

Börja dagen med en härlig sjöfrukost! Krämig äggröra, knaperstekt bacon, nygräddade frallor, plättar, müsli, frukt och mycket annat gott. Frukost serveras på 08.30-avgången från Eckerö.

Webbpris 9.5€ /person
Läs mer

Brunch

Njut av en härlig brunch i Buffé Bornholm. Köttbullar, knaperstekt bacon, pajer, crêpes med blåbärssylt och mycket annat gott. Brunch serveras på 10.00-avgången.

Webbpris 1471€ /person
Läs mer

Stora skärgårdsbordet

Missa inte vårt omtyckta skärgårdsbord med massor av svenska och åländska delikatesser som gräddlax, svartbröd, Musko korv, kalvrostbiff och mycket annat. Grunden i matlagningen utgörs av klassiska rätter med inslag av nya smaker och kombinationer.

Webbpris 24.2€ /person
Läs mer

Stort påskbord

Vårt stora påskbord står dukat i bufferestaurang Bornholm den 12-22/4 2019 med massor av läckerheter. Sillar, sallader, räkor, röror samt fisk, kyckling och ett flertal lamm- och kötträtter. Själklart finns det också finsk memma på dessertbordet tillsammans med andra söta delikatesser.

Webbpris 26.96€ /person
Läs mer