Vi har problem med telefonlinjerna just nu.Läs mer

AR-kryssningar

Dagskryssa bland söderhavsöar och arktiska isberg.

Nu ger vi dig möjligheten att få uppleva nya spännande dagskryssningar! En dag i veckan kommer M/S Eckerö att byta ut vyerna över kobbar och skär på Ålands hav till vajande palmer i Söderhavet och mäktiga isberg i Arktis. Det är torsdagskryssningarna som framledes kommer att bli något utöver det vanliga, genom att samtliga gäster tilldelas Augmented Reality glasögon vid incheckning och får följa med oss på en virtuell resa.

– Vi kände att det var dags att testa något nytt och spännande och tror att detta kan slå stort. På endast 4,5 timmar tar vi våra gäster på en upplevelse till andra sidan jordklotet! berättar Tove Lolax, kommunikatör på Eckerö Linjen.

Underhållningen och maten ombord kommer att hålla samma tema som vald kryssning.

– Blir dessa kryssningar en sådan succé som vi tror, kommer vi att utöka med flera spännande destinationer längre fram, berättar Tove.

April April! Vi gillar vyerna över vår vackra skärgård för mycket för att byta ut den mot något annat. Önskar dig en fin fortsättning på måndagen!

Taxfree

Populära dofter, smycken, kosmetika, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår välsorterade taxfreebutik. Missa inte våra specialpris erbjudanden på utvalda produkter!

Läs mer

Nöje och artister

Eckerö Linjens nöjespåse innehåller allt från pianister och trubadurer till musikquiz och liveband. Klicka här och se vad som händer när just du skall åka!

Läs mer

Buffé Bornholm

I vår fräscha bufférestaurang står det populära skärgårdsbordet uppdukat med tema efter säsong och det mesta tillagat från grunden av våra härliga kockar.

Webbpris skärgårdsbord 24.02€/person
Läs mer