After work varje fredag

Ta med kompisarna eller kollegorna på After Work-kryssning och avsluta veckan på bästa sätt. Varje fredag fr.o.m. den 25 januari på 18.30-avgången har vi After Work ombord.
Pris /person

På menyn står båtens egen hamburgare på högrev med klyftpotatis, en öl eller ett glas vin och en drinkkupong eller om du vill lyxa till det lite mera så kan du avnjuta en härlig 2-rätters à la cartemiddag i Restaurang Rospiggen. Du åker enkelt och bekvämt med Williams Buss från bussplan i Mariehamn kl. 17.20 och är tillbaka i stan kl. 23.30.

After Work ”standard” 25 €/person

Vad sägs om hamburgare på högrev med klyftpotatis och coleslaw på torsdag eller fredag? After Work ”standard” menyn serveras i Buffé Bornholm t.o.m. den 14/9, därefter i Bistro Byholma.
Bokningskod: 2HAPPY

After Work ”lyx” 32 €/person

After Work ”lyx” passar dig som vill njuta lite extra. Slå dig ner i vår trivsamma à la carterestaurang Rospiggen och njut av en härlig 2-rätters middag. After Work ”lyx” menyn serveras i à la carte restaurang Rospiggen.
Bokningskod: 2NKR

Umgås, träffas och trivs ombord
I Klubb Kuling är underhållningen alltid på topp där trubaduren tillsammans med våra kryssningsvärdar bjuder på livemusik, så passa på att ta en sväng på dansgolvet efter middagen.

After Work menyn serveras i Buffé Bornholm t.o.m. den 5/4, därefter i Bistro Byholma.

Erbjudandet gäller varje fredag under perioden 25/1-31/5 2019 och bör bokas senast kl. 19.00 dagen före avresa.