Nöjeskalender

Nöjeskalender

NÖJE OMBORD

I Eckerö Linjens nöjespåse hittar du allt från musikquiz,  tävlingar, lotterier och förstås en hel del underhållning.

Vi börjar veckan lugnt med gästmusiker, trubadurer och avslutar med fartfylld partymusik. Häng med på en underhållande kryssning du också!

Boka

Eckerö Linjens nöjespåse innehåller allt ifrån pianister och trubadurer till musikquiz och liveband. Våra populära kryssningsvärdar Lelle & Jampa, samt Mats & P-A knyter ihop påsen och ser till att du får njuta fullt ut varje dag i bar Klubb Kuling. Mycket nöje!

Vi inleder veckan med Paf Bingo varje måndag – här kan du prova lyckan och kanske bli nästa veckas VIP-bingogäst. På våra tematisdagar ”Äntligen tisdag” löser olika teman av varandra, eller vad sägs om swing, country eller Eagles-show med inbjudna gästartister?

Onsdagar och torsdagar bjuder vi in pianister, som tillsammans med våra kryssningsvärdar ser till att underhållningen är på topp. Fredagar är det After Work ombord och en trubadur + kryssningsvärdar gör resan komplett. Nu startar helgen! Helgstämningen fortsätter på lördag med trubadur på förmiddagen och liveband på eftermiddagen. För dig som vill dansa har vi dans i Bistro Byholma på lördagarna.

Koppla av igen med en skön söndagskryssning och njut av barpianistens mysiga musik. Tredje söndagen i månaden bjuder vi på jazz och gillar du jazz ska du inte missa detta!

Nöjeskalender

  • Vecka 20
  • Vecka 21
  • Vecka 22
  • Vecka 23

Våra kryssningsvärdar

Jampa Jansson

Lennart "Lelle" Eriksson

P-A Forsén

Mats Larsson