Gästartister, trubadurer och liveband

Massor med underhållning

Massor med underhållning

Underhållning ombord

I Eckerö Linjens nöjespåse hittar du allt från musikquiz,  tävlingar, lotterier och förstås en hel del underhållning.

Vi börjar veckan lugnt med gästmusiker, trubadurer och avslutar med fartfylld partymusik. Häng med på en underhållande kryssning du också!

Boka

Nu bjuder vi på ännu mera nöje ombord! Vi inleder veckan med Paf Bingo varje måndag med start under våren, bingot avslutas med en jackpott på SEK 60 000. På våra tematisdagar ”Äntligen tisdag” hittar vi alltid på något kul och bjuder på tävlingar, lotterier eller så gästas vi av en showgrupp. Onsdagar och torsdagar är vidga åt pianister och på fredag kliver trubaduren ombord.

Bingo varje måndag

Vi inleder veckan med PAF Bingo varje måndag, så välkommen ombord på 10.00- och 13.30-turen och prova lyckan. Bingon kör igång igen den 23 januari och avslutas med en rafflande final den 15 maj med en jackpott på SEK 60 000.

Äntligen tisdag

Tematisdagen ”Äntligen tisdag” är dagen då vi har lite extra roligt ombord. Vi bjuder på tävlingar, frågesporter, lotterier, önskelåtar men allt som oftast är det en showgrupp ombord som drar igång en sprakande show med olika teman. Så håll en extra koll på tisdagen i nöjesschemat och se vad som händer när du åker.

Nöjeskalender

  • Vecka 21
  • Vecka 22
  • Vecka 23
  • Vecka 24

Våra kryssningsvärdar

Jampa Jansson

Lennart "Lelle" Eriksson

P-A Forsén

Mats Larsson