Mat & Dryck

Mat & Dryck

Gott och vällagat av säsongens råvaror och en välkomnande miljö där du som gäst är viktigast.

Att skapa goda matupplevelser omfattar allt från val av råvaror till trivseln i våra restauranger. Det kan våra kockar och de gör sitt jobb med stor glädje och passion. Ombord på M/S Eckerö äter du gott oavsett vilken av våra restauranger du väljer. Välkommen med på en matglad resa!

Kafé Käringsund & Bistro Byholma

Kafé Käringsund och Bistro Byholma serverar vällagad husmanskost, räksmörgåsar, grillrätter, bakverk, kaffe och glass. Ät gott och rejält i trivsam miljö.

Restaurang Rospiggen

Utsökta menyer med säsongens råvaror som grund och viner som noga valts ut för att lyfta varje rätt. Vår à la carterestaurang är ett självklart val för dig som vill njuta av det lilla extra.

Buffé Bornholm

I vår fräscha bufférestaurang står det populära skärgårdsbordet uppdukat med tema efter säsong och det mesta tillagat från grunden av våra duktiga kockar.

ROSPIGGEN MENYER

Förutom ordinarie à la carte meny erbjuder vi också en 3-rätters ”Veckans meny” som byts varje fredag.

Veckans meny 30/11-6/12
Veckans meny 7/12-13/12

Rospiggen à la carte meny t.o.m. 19/12

Barnens piratmeny

Från en gård i närheten

Vi är stolta över att grunden i vår matlagning utgörs av råvaror från småskaliga producenter i Roslagen och på Åland. Välkommen på en matresa där det smakar gott på riktigt!

Köksmästare Joakim berättar om Eckerö Linjens matfilosofi

Se första delen i vår filmserie om Eckerö Linjens matfilosofi och råvarans väg från gård till dukat bord. I första delen får du träffa vår köksmästare Joakim ”Jocke” Nordberg.

Stort Julbord

Njut av det stora julbordet i restaurang Bornholm mellan den 16/11-23/12. Vi dukar upp skinka, köttbullar, revbensspjäll, lutfisk, sill och massor av andra läckerheter. Avsluta med något gott från dessertbordet. Pris vuxen 31,37 €

Festlig nyårsbuffé

Den 31 december dukar vi upp en stor och festlig nyårsbuffé med lyxig hummersallad, rökt hjortsteksrulle med färskost, laxmousse, gratinerad havskräfta, skaldjurswallenbergare, kalvfilé Oscar och mycket mer. Pris 36,76 €/person.

Stora skärgårdsbordet

Missa inte vårt omtyckta skärgårdsbord med massor av olika svenska och åländska delikatesser så som gräddlax, svartbröd, Musko korv, lax med hollandaisesås, BBQ revbensspjäll, kalvrostbiff och mycket mer. Grunden i matlagningen utgörs av klassiska rätter med inslag av nya smaker och kombinationer. Gott och vällagat av säsongens råvaror i en välkomnande miljö där du som gäst är viktigast.