Mat & Dryck

Mat & Dryck

Gott och vällagat av säsongens råvaror och en välkomnande miljö där du som gäst är viktigast.

Att skapa goda matupplevelser omfattar allt från val av råvaror till trivseln i våra restauranger. Det kan våra kockar och de gör sitt jobb med stor glädje och passion. Ombord på M/S Eckerö äter du gott oavsett vilken av våra restauranger du väljer. Välkommen med på en matglad resa!

Kafé Käringsund & Bistro Byholma

Kafé Käringsund och Bistro Byholma serverar vällagad husmanskost, räksmörgåsar, grillrätter, bakverk, kaffe och glass. Ät gott och rejält i trivsam miljö.

Restaurang Rospiggen

Utsökta menyer med säsongens råvaror som grund och viner som noga valts ut för att lyfta varje rätt. Vår à la carterestaurang är ett självklart val för dig som vill njuta av det lilla extra.

Buffé Bornholm

I vår fräscha bufférestaurang står det populära skärgårdsbordet uppdukat med tema efter säsong och det mesta tillagat från grunden av våra duktiga kockar.

ROSPIGGEN MENYER

Förutom ordinarie à la carte meny erbjuder vi också en 3-rätters ”Veckans meny” som byts varje fredag.

Veckans meny 13/7-19/7
Veckans meny 20/7-26/7

Rospiggen à la carte meny

Barnens piratmeny

Från en gård i närheten

Vi är stolta över att grunden i vår matlagning utgörs av råvaror från småskaliga producenter i Roslagen och på Åland. Välkommen på en matresa där det smakar gott på riktigt!

Köksmästare Joakim berättar om Eckerö Linjens matfilosofi

Se första delen i vår filmserie om Eckerö Linjens matfilosofi och råvarans väg från gård till dukat bord. I första delen får du träffa vår köksmästare Joakim ”Jocke” Nordberg.