• img liseberg (3)
  • img liseberg (6)
  • img liseberg (2)
  • img liseberg (4)
  • img liseberg (5)

Liseberg

Släpp loss glädjen på Liseberg i Göteborg. Här finns karuseller för de små och hisnande vrålåk och skräckhus för de stora.

På Liseberg är mycket på låtsas men upplevelserna på riktigt. Här väntar allt från härligt magkittlande attraktioner och musik till ljuvliga toner av liveartister.

Åk så det skvätter om det på tivolit! Testa FlumeRide, de skrattimpregnerade stockarna som åker genom vattnet i upp till 60 km/h genom vattenfall och snabba svängar. Du kan också pröva dina vingar och få din egen flygmaskin att snurra om du kan, vill och vågar i AeroSpin – ett kittlande flygäventyr högt i det blå. Tävla med dina vänner om vem som lyckas göra flest spins eller bara njut av en spektakulär utsikt 35 meter över nöjesparken. På nöjesparken finns mängder av attraktioner för alla åldrar.

På Liseberg hittar du ockås Lisebergskaninernas eget land. Ett land de byggt själva, så räkna med överraskningar. Sång, dans och såklart karuseller som kittlar alldeles lagom i små magar, jordens godaste fika och massor av lek. Här skuttar de omkring och njuter av precis allt som är roligt.

Magisk musikglädje Live på Liseberg
Sommarens härliga musikupplevelser är stora nog att fylla inte en, men två scener! Tillsammans skapar Stora och Lilla Scenen Göteborgs bästa livescen med allt från svenska och internationella världsartister till solkyssta trubaduraftnar på programmet. På Stora Scenen kan du varje måndag med start den 13 juni bl.a. se Lotta på Liseberg, den kända musikunderhållningen från Tv4.

2023 firar Liseberg 100 år
Men redan 2022 börjar firandet med ett helt nytt område – Luna Park, samt två nya familjeattraktioner, Turbo & Tempus. Till 100-årsjubileumet tillkommer ytterligare en attraktion som kronan på verket, familjeberg- och dalbanan Luna.

Entrébiljett köps på plats.

Läs mer på www.liseberg.se

Bo var du vill – vi bokar!

Sköna, trevliga och prisvärda hotell för alla smaker. Vi hjälper dig att hitta ett hotell som passar för just ditt sällskap. Du får också förmånligare båtbiljetter då du bokar boende genom oss.