• img kolmarden (11)
  • img kolmarden (3)
  • img kolmarden (9)
  • img kolmarden (5)
  • img kolmarden (2)

Kolmården

Välkommen till en värld fylld av upplevelser för alla åldrar! I nordens största djurpark hittar du mängder av spännande aktiviteter och äventyr.

Boka in sommarens roligaste resa till Kolmården och hälsa på hos de 60 olika djurarterna. Träffa Bamse och hans vänner och åk i häftiga Safari-linbanan.

På Kolmården, strax utanför Norrköping, kan du lära dig om alla fascinerande och spännande djur. Här kan du träffa på Savannens ståtliga härskare, djurens konung – lejonet. De nyfikna, sociala och intelligenta delfinerna, de fem meter höga girafferna eller det karaktäriska kattdjuret tigern.

Sväva ljudlöst över savannens vilda djur!
Upplev Safari – en unik linbana som saknar motstycke bland världens alla djurparker. Håll utkik efter lejon, giraffer och andra fascinerande djur under den spännande färden i gondolen.

Bamses Värld
Följ med in i en färgsprakande och helt unik värld där du kan träffa Bamse och hans vänner! Här kan du bland annat se den populära Bamseteatern, äta pannkakor i Farmors kök, köra Skalmans bilar och åka Dunderhonungsburkarna.

Boka din entrébiljett på www.kolmarden.com

Boka boende i Sverige via oss!

Boka boende i Sverige enkelt och bekvämt via oss. Vi hjälper dig att hitta det rätta hotellet, oavsett om du planerar en helg på tu man hand, en familjesemester eller en affärsresa. Vi samarbetar med Scandic som har det största och bredaste nätverket av hotell på den nordiska marknaden. Välkommen med din förfrågan!