img gamlastan julmarknad

Julmarknad på Stortorget i Gamla stan

Upplev julmarknaden i Gamla stan i Stockholm, en marknad som har anor sedan medeltiden. Julmarknaden med 41 bodar är öppen mellan 25 november och 23 december. Boka resa och boende bekvämt via oss!

På julmarknaden hittar du 41 bodar som säljer allt från karameller, konstsmide, korv, viltkött, hantverk, glögg, sockervadd, keramik och mycket annat.

Julmarknaden på Stortorget i Gamla stan i Stockholm öppnar den 25 november för att sprida julglädje ända fram till den 23 december. Varje dag mellan klockan 11 och 18 kan du njuta av den festliga atmosfären och handla med dig av julens godsaker och hantverk.

Denna traditionella marknad, med sitt ursprung i medeltida tider, har varit en del av Stockholms historia sedan 1837. Trots vissa avbrott har den hållit sig stark och varit en oavbruten tradition sedan dess, vilket gör den till den äldsta julmarknaden i både Stockholm och hela Sverige.

I bodarna finns något för alla smaker och intressen. Från sötsaker som karameller till konstsmide, delikatesser som korvar och viltkött till vackra handgjorda hantverk, glögg, sockervadd och keramik.

Det är en plats där dofterna från glögg och pepparkakor blandas med ljudet av pratglada besökare och skratt. Julmarknaden på Stortorget bjuder in till en tradition som sträcker sig genom historien, för att skapa nya minnen och sprida den sanna känslan av jul.

Boka boende i Sverige via oss!

Boka boende i Sverige enkelt och bekvämt via oss. Vi hjälper dig att hitta det rätta hotellet, oavsett om du planerar en romantisk helg, en familjesemester eller en affärsresa. Vi samarbetar med Scandic som har det största och bredaste nätverket av hotell på den nordiska marknaden. Välkommen med din förfrågan!