Sweet Experience på Haymarket

Båtresa t/r
Buss till Stockholm t/r
Övernattning i svit
Sweet Experiense-kit
Frukost på rummet
Prisexempel 375€/person
Lyxa till det för en natt i hotellets fantastiska svit med privat takterrass. Njut av goda Macarons, fin Champagne och ett lyxigt badkit.

Haymarkets ”Sweet Experience” erbjudande är strösslad med lyxiga detaljer och innehåller allt du kan tänkas vilja ha för en natt utöver det vanliga. Incheckning sker direkt i sviten. Den privata takterrassen på 100 kvm som överblickar Stockholm är den perfekta platsen att avnjuta den inkluderade Champagnen på.

Sviten har två badrum, ett med dusch och ett med badkar. Självfallet ingår fluffiga morgonrockar, tofflor och ett lyxigt badkit, specialdesignat för denna upplevelse. Om du älskar att bada, kan du avnjuta den delikata ”Happiness on a plate” i badkaret, bestående av citronmaräng-paj, tryfflar och macarons. Efter en lång och god natts sömn serveras du frukost i sängen.

Detta Sweet Experience paket erbjuder hotellet i mån av plats.

I PRISET INGÅR:

Bil- och personbiljetter t/r med Eckerö Linjen, alternativt anslutningsbuss Grisslehamn-Stockholm t/r. En natt för 2 personer i lyxiga sviten 810 med tillhörande takterrass på 100 kvm. Incheckning på rummet, slipp köa och känn dig som den VIP som du är. Champagne, lyxigt badkit, Haymarkets ”happiness on a plate” som innehåller Macarons, tryfflar och andra bakverk. Fluffiga morgonrockar och tofflor. Frukost på rummet eller den fantastiska buffén om du föredrar den.